“ÇOCUKLAR İÇİN MAVİ KURDELE TAK”
UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği tarafından başlatılan ve bu sene 3.senesi olan ‘Çocuk İstismarı ile Mücadele ve Farkındalık’ haftası kapsamında “Çocuklar için Mavi Kurdele Tak” kampanyası bu sene de devam ediyor.
“ÇOCUKLAR İÇİN MAVİ KURDELE TAK”
UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği tarafından başlatılan ve bu sene 3.senesi olan ‘Çocuk İstismarı ile Mücadele ve Farkındalık’ haftası kapsamında “Çocuklar için Mavi Kurdele Tak” kampanyası bu sene de devam ediyor.
FARKINDALIK HAFTASI
Her yıl Temmuz ayının ikinci haftasında tekrarlanan Mavi Kurdele Kampanyası, bu yıl da sürüyor. UCİM Batman Yapılanması üyeleri OBJEKTİF’i ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. UCİM İl Koordinatörü Semra Yansıt ve UCİM Batman İl Basın koordinatörü İzzettin Ete, çocuk ölümlerine, kayıplarına ve istismarına dikkat çekmek üzere il yöneticileri, eğitim kurumları ve STK temsilcilerini ziyaret ederek ‘mavi’ kurdela kampanyasını büyütmeyi hedefliyor. UCİM Batman Yetkilileri: “Çocuk istismar vakalarında derneğimizin resmi sitesindeki ‘ihbar et’ butonuyla harekete geçiyoruz. Yerelde de eğitim çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Pandemi nedeniyle eğitimlerimize ara verdik ama önümüzdeki süreçte etkinliklerimize devam edeceğiz” dediler.
UCİM’DEN ÇAĞRI
Her yıl Temmuz ayının ikinci haftasında tekrarlanan Mavi Kurdele Kampanyası, UCİM Genel Başkanı Saadet Özkan’ın ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan’ın 2018 senesinde Ağrı’da kaybedilen çocuğumuz Leyla’nın ailesini taziye ziyareti sonrasında çocuk ölümlerine, kayıplarına ve istismarına dikkat çekmek üzere başlattığı bir talep ve farkındalık niteliği taşıyan çağrıyı bu yıl da yeniledi. Kampanya ile Çocuk İstismarı ile Mücadele'de İhtisas mahkemelerinin kurulması, istismarcıların tutuklu yargılanması, Çocuk Koruma Eğitiminin Milli Eğitim müfredatına eklenmesi, yargıda çocuğun üstün yararı ilkesinin etkili bir şekilde işlemesi hususlarına dikkat çekiliyor.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 02“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 03İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 04“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 052026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 06ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 07ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 08Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 09JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI
- 10BAYINDIR, “AŞİRET DERNEĞİ DEĞİLİZ”
- 11BATMAN’DA 50 YAPAY ZEKÂ VE BECERİ ATÖLYESİ AÇILDI
- 12BATMAN DEVLET TİYATROLARI SAHNESİ AÇILDI
- 13KAYIPLAR İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR
- 14BATMAN BAROSU’NDA “İNFAZ HUKUKU” SEMİNERİ
- 15Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor




Henüz Yorum yok