HAFRİYAT TAŞIMA VE DEPOLAMADA YENİ SİSTEM
HAFRİYAT TAŞIMA VE DEPOLAMADA YENİ SİSTEM
Yerleşim alanlarındaki hafriyat ve inşaat atıklarının bertarafının kontrol altına alınmasını ve depolama işinin mevzuata uygun yapılması çalışmalarını amaçlayan “Hafriyat Yönetim Sistemi” ile ilgili toplantı yapıldı.
Batman Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, kent içindeki hafriyat ve inşaat atıklarının kontrollü bir şekilde toplanması ve depolanması için hafriyat firmaları temsilcileriyle bir araya gelerek sürecin nasıl işleyeceğine ilişkin bilgilendirme yaptı.
Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Recep Kavuş’un Belediye Meclis Salonunda bilgilendirme yaptığı toplantıya Belediye Zabıta, Bilgi İşlem, İmar ve Fen İşleri Müdürlüklerinin yetkililerinin yanı sıra hafriyat taşıma işiyle uğraşan firma temsilcileri katıldı.
Toplantıda zorunlu hale gelecek olan; hafriyat toprağı, inşaat atıkları taşıma izin belgesi, atık taşıma kabul belgesi ve tüm atıkların belediyenin belirlediği döküm alnına taşıma zorunluluğu hakkında sektörde çalışan katılımcılara bilgilendirme yapıldı.
Temel kazı hafriyatına başlamadan önce yapılacak işleyişi slayt gösterimi eşliğinde tek tek sıralayan Kavuş, Batman Belediyesi olarak Hafriyat Taşıma İzin Belgesi olmayan firma ve tüzel kişilerin kesinlikle bu işleri yapmasına müsaade etmeyeceklerini ve bu konuda kararlı olduklarını söyledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 02KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 03TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 04ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 05Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 06ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 07URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 08KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 09MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 10LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 11İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 12BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 13BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 14ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 15NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ




Henüz Yorum yok