“Bunları siyaset için yapmıyoruz”
“Bunları siyaset için yapmıyoruz”
Bir taraftan ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri bir yandan da saha çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Teşkilatı, iftar programlarına da hız kesmeden devam ediyor.

Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin ve ekibi, ikincisini düzenlediği “KARDEŞLİK SOFRASI” adı altında Cudi Mahallesinde tertiplediği iftar programlarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ev ziyaretleri, saha çalışmaları ve iftar programları kapsamında vatandaşla yakın temas kuran Başkan Çetin ve ekibi, bir an olsun durmuyor. Aynı zamanda, Başkan Çetin’in vatandaşlara bizzat kendi elleriyle yemek dağıtması takdirle karşılandı.
Halk Buluşmaları Devam Ediyor
Birçok platformda, ekibini de halkla kucaklaştırmaya çalışan Çetin, “Tüm bunları, siyaset için oy için yaptığımızı sanmasınlar? Bir şehri, bir beldeyi, bir köyü gerçek anlamda yaşanabilir kılan ve güzel yapan orada yaşayan insanların samimiyetleri ve sıcaklığıdır. Bizim de bu halkın da sevgiye, şefkate, ilgiye dahası bizim birbirimize, birlik olmaya kucaklaşmaya ihtiyacımız var. Bizi, kadim halkımızla baş başa bıraksınlar artık. Onlar da siyasi ve projesiz kandırmaca rantlarına devam etsinler’’ dedi. Başkan Çetin ayrıca, ‘’Kardeşlik Sofrası’’ programının bir seçim çalışması olmadığını, evvela bir araya gelme gayesi güttüğünü de dile getirdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01VALİ CANALP, VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
- 02FEN İŞLERİ EKİPLERİNDEN YOĞUN SAHA ÇALIŞMASI
- 0312 PERSONELLE MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ
- 04Tiryaki, "Batman işsizlikte ilk sıralarda”
- 05ARAÇ KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ
- 06“BU BİR TASARRUF DEĞİL, EMEK SÖMÜRÜSÜDÜR”
- 07BERLİN’DE BARIŞ VE GERİ DÖNÜŞ ZİRVESİ
- 08BELEDİYEDEN EVLENECEK ÇİFTLERE ÇEYİZ DESTEĞİ
- 092 BİN 250 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
- 10HASANKEYF’TE İŞYERLERİNİN TAPULARI SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
- 11GENÇ MÜSİAD’TAN GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ
- 12Batman'ın Yüzyıllık Sırrı: Ziyaret Taşları Mancınık Mermisi miydi?
- 13Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 14BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI
- 15SASON ÇİLEĞİNDE SON HASAT BAŞLADI




Henüz Yorum yok