DBP’den 15 Şubat çağrısı
DBP Batman İl Teşkilatı, Öcalan’ın yakalanışının yıldönümünde basın açıklaması yapacak. DBP İl Eşbaşkanı Nurten Üzümcü, 14 Şubat’ta HDP İl binası önünde toplanacaklarını belirtti.
‘KÜRT HALKI KOMPLOYU BOŞA ÇIKARDI’
DBP İl Örgütü 15 Şubat komplosunu düzenleyeceği etkinlik ile kınayacak. DBP İl binasında yapılan basın açıklamasına HDP ve DBP yöneticileri, HDP Batman milletvekilleri Ayşe Acar Başaran, Saadet Becerikli, Batman Belediyesi Eşbaşkanı Sabri Özdemir, Barış Anneleri meclisi ve çok sayıda kişi katıldı. Açıklamada konuşan DBP Batman İl Eşbaşkanı Nurten Üzümcü, Öcalan şahsında Kürt halkına ve tüm insanlığa yapılan uluslar arası komplonun 18. Yılına girerken Kürt halkının ve kadınların direnişi ve mücadelesiyle komplonun boşa çıkarıldığını belirtti.
15 ŞUBAT ÇAĞRISI
Üzümcü, “Sistem, tahtlarının devrileceği sinyalini aldığı zaman hunharca saldırılarıyla, komplo ve katliamlarıyla kendilerini kurtarmaya çalışmışlardır” diye konuştu. 15 Şubat uluslararası komployu ve 5 Nisan’dan beri Abdullah Öcalan üzerindeki tecridi ve Cizre’de yaşanan katliamları lanetlemek için çağrıda bulunan Üzümcü, “14 Şubat saat 13.00’da HDP İl Binası önünde yapacağımız basın açıklamasına tüm Batman’ı ve tüm kadınları davet ediyoruz. Sayın Abdullah Öcalan’ın bağlılığını Kürt halkı göstermiştir ve göstermeye devam ediyor” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 02OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 03OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 04EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 05İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 06İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 07NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 08FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 09TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 10UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 11Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
- 12NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
- 13AK Parti Batman Kadın Kolları’ndan 25 Kasım Mesajı
- 14 “TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK ŞART”
- 15ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI




Henüz Yorum yok