BELEDİYE AR-GE BİRİMİ KURDU
Daha çok insana ulaşmak ve daha çok hizmet üretmek için AR-GE birimini kuran Batman Belediyesi Tesisler Müdürlüğü, Batman’ın gelişmesine katkı sağlayacak yeni projeleri finanse etmek, yapılan iş ve hizmetleri geliştirip hızlandırmak, yeni sistem, yeni süreç ve hizmetler oluşturmak veya mevcut olanları geliştirmek için AR-GE birimiyle hizmet verecek.
Yeni dönem AR-GE Çağında “Tasarım Odaklı Düşünme (Design Thinking)” Yalın Metot, Sürdürebilir Çerçeve (Sustanability Framework) gibi araçlar varken araştırma ve geliştirmeyi sadece belli bir alanda sınırlı tutamak istemeyen Batman Belediyesi, “Sosyal AR-GE” fikriyle vatandaşları AR-GE sürecine dahil ediyor.
Sosyal belediyecilikte yerel yönetimlerin rol modeli olarak Sosyal Girişimciliği, “Sosyal Bilinç” çalışmalarını önemseyen Batman Belediyesi AR-GE ve Sosyal Projeler Birimini hayata geçirdi.
Batman’ı daha ileriye taşımak için, daha çok yatırıma, daha çok istihdama, yeni projelere ve yeni kaynaklara ihtiyaç olduğunu ifade eden Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, vatandaşlarımız Batman’a faydasının dokunacağını düşündüğü projelerini AR-GE birimimize ileterek projesinin hayata geçmesi noktasında Belediyeden destek alacağını belirtti.
Yerel, ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlarla, üniversitelerle, şirketlerle, STK’lar ve sosyal projelere gönlünü vermiş kişilerle işbirliğini önemsediklerini aktaran Belediye Eş Başkanları: “Pek çok fikrin ve projenin kurumların enerji birlikteliği ile çok daha hızlı ve etkin gerçekleşebildiğini en iyi bilen kurumlardan biriyiz. İşbirliğini önemseyen, konusunda uzman ekibimizle Türkiye’nin yeni belediyecilik vizyonunda rol model olarak yol alıyoruz. Sizler de projelerinizi, fikirlerinizi bizlerle paylaşabilir, kurumsal tecrübelerimizden istifade edebilirsiniz” dediler.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok