"KENAR MAHALLE KALMAYACAK"
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile birlikte Petrolkent mahallesinde yapımı devam eden 2. Gülistan Caddesindeki çalışmaları yerinde incelediler.
Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı devam eden 2. Gülistan caddesi çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Ekrem Canalp, "“Batman’da kenar mahalle kalmayacak. Mahalle buluşmalarımızda bizden talep edilen hususlardan bir tanesi, mahallelerimizde esnafın yoğun şekilde bulunmuş olduğu, sokak ve caddelerin yeniden ele alınması ve binaların yeni yaşam alanı haline getirilmesi talebiydi. Biz de belediyede arkadaşlarımızla beraber acaba nasıl ben çalışma yaparsak buraların ekonomisini, ticaretini daha düzgün hale getirebiliriz diye kafa yorduk ve ortaya bu şekildeki bir proje çıktı.
Buranın adını da Gülistan 2 bıraktık. Yani nasıl ki bizim bir Gülistan caddemiz var, orası kentin, ticaretin, ekonomisinin gerçekten de can damarı diyebileceğimiz çok harkülade bir mekan, çok özel bir cadde orası. Bunun bir benzerini Batman'ın kenarda kalmış olan bütün mahallelerimizde, ihtiyaç olan bu şekildeki mahallelerin hepsinde bu pilot projeyi yayınlaştıracağız. Burası Gülistan 2'dir, yakın zamanda Gülistan 3'leri de, diğerlerini de peyderpey, adım adım yapıldığını göreceksiniz. Ve Batman'ın bütün kenar mahallelerinin de merkezde olduğu, aslında bir zaman sonra da 'kenar mahalle' diye bir kavramın kalmadığını, kenarların da merkez mahalle haline geldiğini hep beraber göreceğiz" ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0142 PARSEL İÇİN TAHSİS SÜRECİ BAŞLADI
- 0240 BİN KOŞAN TAVUK DAĞITILDI
- 03“BARAJ, GÖLET VE KANALLARA GİRMEK ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR”
- 04ARANAN 15 HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 05KAÇAKÇILIK OPERASYONUNDA 20 ŞÜPHELİYE İŞLEM
- 06PETROLSPOR, TEKNİK DİREKTÖR KOÇAK İLE ANLAŞTI
- 07BESOB’DA GÖREV DEĞİŞİMİ : YENİ BAŞKAN MEHMET TEKİN
- 08SAADET PARTİSİ'NDE MAYIS AYI DİVAN TOPLANTISI YAPILDI
- 09TARIM KREDİ MARKETİ TPAO YERLEŞKESİNDE HİZMETE AÇILDI
- 10“ALKOL VE UYUŞTURUCU ETKİSİNDE İŞLENEN SUÇLARIN CEZASI AĞIRLAŞTIRILACAK”
- 11ŞANSİ: “BAYRAM BOYUNCA GÖNÜLLERE DOKUNDUK”
- 12235 BİN KİŞİ ÜCRETSİZ TAŞINDI
- 13ÇEKİN'DEN ÇOCUKLARA İLHAM VEREN KİTAP
- 14MALABADİ KÖPRÜSÜ’NDE YAZ ŞENLİĞİ
- 15TIMOK'TA BİRLİK VE KÜLTÜR BULUŞMASI




Henüz Yorum yok