
AK PARTİ’DEN PETROLSPOR’A TAM DESTEK!
AK PARTİ’DEN PETROLSPOR’A TAM DESTEK!
TFF 2. Lig play-off finalinde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Batman Petrolspor’a, AK Parti Batman İl Başkanlığı ve belediyelerinden büyük destek geldi.
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi öncülüğünde, şehir genelinde organize edilen dev ulaşım desteğiyle binlerce taraftar Kayseri’deki tarihi karşılaşmaya taşınacak. Sason’dan 2 otobüs, Kozluk’tan 2 otobüs, Beşiri’den 2 otobüs, Gercüş’ten 1 otobüs, Hasankeyf’ten 1 otobüs ve Batman merkezden kalkacak otobüslerle birlikte şimdiden 10 otobüs hazırlandı. Taraftar talebine göre bu sayının artırılması için de çalışmalar sürüyor.
İl Başkanı Hüseyin Şansi, yaptığı açıklamada şu sözlerle Batmanlıları maça davet ederek “AK Parti teşkilatları ve belediyeleri olarak, ilimizin gururu Petrolspor’un bu büyük gününde yanında olmak boynumuzun borcudur. Bu takım, bu halkın emeği, azmi ve yüreğidir. Tüm hemşehrilerimizi finalde takımımıza destek olmaya davet ediyorum. İnşallah şampiyon olarak 1. Lig’e yükseleceğiz ve Batman olarak göğsümüzü kabartacağız” dedi.
AK Parti’nin öncülüğünde gerçekleştirilen bu destek organizasyonu, yalnızca bir spor karşılaşması değil, aynı zamanda Batman’ın birlik ve beraberliğinin de simgesi olacak. Taraftarlar, “Petrolspor’un arkasında sadece bir şehir değil, bir inanç var” diyerek yola çıkmaya hazırlanıyor.
1 Haziran’da Kayseri’de sadece futbol değil, Batman’ın ruhu sahada olacak! AK Parti ile Batman, Petrolspor’un yanında! Hedef Şampiyonluk!
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01MİLLETVEKİLİ RAMANLI, ANTALYA’DA TEMASLARDA BULUNDU
- 02NASIROĞLU “BATMAN’A TIP FAKÜLTESİ ŞART”
- 03TPAO İŞÇİLERİNDEN SERT TEPKİ
- 04EKMEN, “ADALETİN GÜVENİLİRLİĞİ %30’LARA DÜŞTÜ”
- 0572 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ
- 0614 MİLYON 744 BİN 596 MİLYON YOLCU TAŞINDI
- 07BESOB Başkanı Kaplan, “Uzun vadeli bir yapılandırma şart”
- 08BATMAN VAKFI KURULUYOR
- 09BALPINAR’DA 100 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ
- 10 “YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİ
- 11Batman Çayındaki balık ölümlerini meclis gündemine taşıdı
- 12Temizlik ekipleri sahada
- 13SÜPER LİG ÖNCESİ MORAL DEPOSU : 9 MADALYA
- 14“HEPİMİZ AYNI GEMİDE YAŞIYORUZ”
- 15Petrolspor galibiyetle başladı! 2-1
Henüz Yorum yok