KISMET ÇELİK “SANDIĞIMIZ VE EMANETİNİZ EMİN ELLERDE”
KISMET ÇELİK “SANDIĞIMIZ VE EMANETİNİZ EMİN ELLERDE”
İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, önümüzdeki seçimlerde halk adına sandığında emanetlerinin de güvende olacağını söyledi.
İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığı olarak Diyarbakır’daydık. Diyarbakır İl Başkanlığımızın ev Sahipliğinde, Diyarbakır, Batman ve Bingöl teşkilatlarımızla seçim işleri ve seçim güvenliği konularında çalışma yapmak üzere toplandık diyen İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik “Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en derin siyasi ve ekonomik krizlerinden birini yaşıyor. Toplumsal, siyasal ve ekonomik sorunlar her geçen gün artarak etkisini ağır bir biçimde gösteriyor. Eğitimden sağlığa, ekonomiden adalete, özgürlükten güvenliğe akla gelen her alanda yaşanan çok yönlü kriz hali, vatandaşlarımızın sadece gündelik hayatlarını olumsuz etkilemekle kalmıyor, geleceğe yönelik umutlarını da yok ediyor.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde, kuruluşumuzdan bugüne hızla ilerlediğimiz iktidar yolunda, doğudan batıya, kuzeyden güneye Türkiye’yi güneşli, huzurlu, bereketli günlere kavuşturmak için canla başla çalışıyoruz.
Önümüzdeki seçim ülkemizin ve milletimizin geleceği için hayati önem taşıyor. Bu seçim, giderek totaliterleşen, adaletin ve liyakatin olmadığı, hukukun üstünlüğü yerine güçlünün hukukun hüküm sürdüğü, Partili Cumhurbaşkanlığı Sisteminden kurtulup, demokrasimizin güçleneceği, denge ve denetim sisteminin temin edildiği ve milletin temsilcilerinin söz sahibi olduğu Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçmek için bir fırsattır. Ülkece güneşli, güzel günlere kavuşmak için sandığın gelmesini bekliyoruz. İnanın, çok az kaldı” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
- 02BATMAN’DA ÜCRETSİZ KİTAP DÖNEMİ
- 03BESOB Başkanı Kaplan’dan KOSGEB İl Müdürü Fidan’a Ziyaret
- 04KÖRÜK MAHALLESİNE 24 DERSLİKLİ YENİ İLKOKUL
- 052025’te Kaldırım İşgallerine yönelik 2.374 İşyerine Denetim
- 06MÜSİAD’DAN GELECEK PERSPEKTİFİ
- 07Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
- 08BATMAN SIFIR ATIKTA SINIR TANIMIYOR
- 09ENGELLİLER GÜNÜ İÇİN ORTAK FARKINDALIK ÇAĞRISI
- 10TIMOKLULAR’DAN MESİRE ALANI ÇALIŞMASI
- 11AMATÖR LİG C GRUBUNDA NEFES KESEN HAFTA
- 1232 NOKTADA 24 KM AYDINLATMA HATTI TAMAMLANDI
- 13HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
- 14METRUK YAPILAR YIKILDI, KENT DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
- 15Batman Vakfı, yeni dönemde ulusal hedefler ve iş birliklerine odaklandı




Henüz Yorum yok