YAŞAR, DEKLARASYONU DEĞERLENDİRDİ
YAŞAR, DEKLARASYONU DEĞERLENDİRDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar, Ankara Bilkent Üniversitesi Sakarya Konferans Salonunda gerçekleştirilen Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi Deklarasyonunu değerlendirdi.
Ankara`da açıklanan deklarasyon ülkenin geleceğine katkı sunacağını belirten Yaşar, ülkemizin geleceğine yön veren önemli bir gün olduğunu ifade etti.
Milletin iradesi mecliste tecelli etmesi için barajın yüzde üçe indirilmesini önemli buluyoruz diyen İl Başkanı Yaşar “Kamu yönetiminde mülakatın yerine yazılı sınavın getirilmesi vatandaşlarımız nezdinde eşitlik duygusunu pekiştirecektir. Milletin seçtiği iradenin sandıkla gelmesi ve sandıkla gitmesi milli iradenin korunması açısından demokrasiye olan güveni pekiştirecek. Türkiye`de farklı altı siyasi partinin bugün bir araya gelmesini çok önemsiyoruz.
Sonuçta memleketin sorunları had safhaya ulaştı. Sorunlarımızı bir araya gelip konuşarak çözebileceğimizi bu deklarasyonda ifade etmiş olduk. Derdimiz herkesin hür bir şekilde yaşayıp düşünce ve fikir özgürlüğünün olduğu kimsenin düşüncesinden dolayı yargılanmadığı özgürlükçü bir Türkiye’yi yeniden inşa etmektir.
Bunun için üniversitelerin özerkliğini artırarak fikir üretebiliriz. Bu fikir bilim ve ekonomiye katma değer katarak ülkemizin kalkınmasına destek olacak” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
- 02BATMAN’DA ÜCRETSİZ KİTAP DÖNEMİ
- 03BESOB Başkanı Kaplan’dan KOSGEB İl Müdürü Fidan’a Ziyaret
- 04KÖRÜK MAHALLESİNE 24 DERSLİKLİ YENİ İLKOKUL
- 052025’te Kaldırım İşgallerine yönelik 2.374 İşyerine Denetim
- 06MÜSİAD’DAN GELECEK PERSPEKTİFİ
- 07Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
- 08BATMAN SIFIR ATIKTA SINIR TANIMIYOR
- 09ENGELLİLER GÜNÜ İÇİN ORTAK FARKINDALIK ÇAĞRISI
- 10TIMOKLULAR’DAN MESİRE ALANI ÇALIŞMASI
- 11AMATÖR LİG C GRUBUNDA NEFES KESEN HAFTA
- 1232 NOKTADA 24 KM AYDINLATMA HATTI TAMAMLANDI
- 13HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
- 14METRUK YAPILAR YIKILDI, KENT DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
- 15Batman Vakfı, yeni dönemde ulusal hedefler ve iş birliklerine odaklandı




Henüz Yorum yok