Batman'da "Uyuşturucu ile Mücadele Değerlendirme Toplantısı" yapıldı
Kaymakamlık toplantı salonunda, Kaymakam Osman Bilici başkanlığından gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına kurum yöneticileri katıldı.
İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün "Uyuşturucu ve Her Türlü Bağımlılıkla Mücadele Yöntemleri"ni içeren sunumu ile başlayan toplantı, Kaymakam Bilici'nin konuşması ve uyuşturucu ile mücadelede ilçede yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ile devam etti.
Uyuşturucunun aklı ve iradeyi çalıştıramaz hale getirdiğini belirten Bilici, uyuşturucunun toplumu derinden etkileyen sosyal bir sorun ve ülkenin kanayan yarası olduğunu söyledi.
Bilici, "Umut bağladığımız gençlerimizin uyuşturucu madde bağımlılığından dolayı göz göre göre hayatları kararmaktadır. Gençlerimiz müptelası oldukları uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin kurbanı olmuşlar. Terör kadar büyük bela haline gelen bu bağımlılık binlerce gencimizi kıskacına almış durumda. Milletimizin ve ailelerimizin akıl ve mantığıyla hareket eden berrak ve uyuşmamış beyinlere ihtiyacı var." diye konuştu.
Uyuşturucu madde ve her bağımlılıkla mücadelede bütün kurumlara ve ailelere büyük görevlerin düştüğünü vurgulayan Bilici, "Paydaş kurumlarımızın, kurumlarına ait uyuşturucu ve her türlü bağımlılıkla mücadele eylem planı hazırlayıp ona göre çalışmalar yapmaları gerekir. Her türlü bağımlılığa karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini ve bu konuda ilçede paydaş kurumlarımızca kapsamlı çalışmaların koordinasyon halinde devam edeceğini belirtmek isterim." ifadelerini kullandı.
Bilici'nin konuşmasının ardından, kurum yöneticilerinin uyuşturucu ve her türlü bağımlılıkla mücadelede kendi görev ve sorumluluk alanlarıyla ilgili yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi vermeleriyle toplantı sona erdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01YENİ KENT MEZARLIĞINDA AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 02BAŞKAN DİREK, “İŞTEN ÇIKIŞ KODLARI, İŞ MAHKEMELERİ’NİN YETKİSİNE VERİLMELİDİR”
- 03BAŞKAN DEMİR, SASON SPOR’A UĞURLU GELDİ
- 04KONYA’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNDÜK
- 05DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 06OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 07OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 08EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 09İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 10İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 11NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 12FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 13TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 14UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 15Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi




Henüz Yorum yok