BAŞARAN "6 PUANLIK PRİM TEŞVİĞİ KESİLMEMELİ"
Batman-Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran, ilave 6 puanlık pirim teşviğin uzatılmasının gerektiğini söyledi.
Batman-Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran, ilave 6 puanlık pirim teşviğin uzatılmasının gerektiğini söyledi. Başaran, açıklamasında şu ifadelere yer verdi : “6486 sayılı kanunla yürürlüğü giren ve sosyo-ekonomik gelişmişlik endeksi düşük olan illerde üretim ve istihdam imkanlarının artırılması için verilen kanun ekindeki (I),(II),(III) sayılı listede yer alan illerde ilave 6 puanlık sigorta primi teşviğinden yararlanma süresi 31.12.2019 tarihinde sona erdi. İçinde bulunduğumuz ekonomik durumlarda göz önünde bulundurulduğunda üretim ve istihdam da büyümeyi devam ettirebilmek için 6 puanlık sigorta prim teşvikinin uzatılması üretim ve istihdamı olumlu yönde etkileyecektir.
Bununla ilgili üst birliğimiz olan TÜRMOB aracılığıyla süre uzatımı için Cumhurbaşkanlığı nezdinde gerekli girişimler yapılmıştır. Sigorta prim bildirgelerinin 2020/Ocak döneminin verilme süresine (23 Şubat) az kalması nedeniyle 6 puanlık yasa teşviki ile ilgili süre uzatımının yapılıp yapılmayacağı hususunda kamuoyuna açıklama yapılması yerinde olacaktır.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 02KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 03TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 04ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 05Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 06ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 07URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 08KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 09MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 10LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 11İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 12BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 13BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 14ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 15NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ




Henüz Yorum yok