
Batman'da 5 hırsızlık şüphelisi yakalandı
Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte farklı tarihlerde ev ve cep telefonu hırsızlığı yaptığı belirtilen 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
Açıklamada, Ziya Gökalp Mahallesi'nde bulunan bir halı sahadan 2 adet, Kültür Mahallesi'nde bulunan bir kafeden bir adet, Ziya Gökalp Mahallesi'nde otomobilden bir adet ile Kültür Mahallesi'nde park halinde bulunan otomobilden bir adet cep telefonu çalınması olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüphelinin yakalanarak, adli makamlara sevk edildiği belirtildi.
Barış Bulvarı'nda bulunan bir ikametten hırsızlığa teşebbüs eden biri yaşı küçük olmak üzere 2 şüphelinin yakalanarak, hakkında adli işlem tesis edildiğinin kaydedildiği açıklamada, şöyle denildi:
"Ziya Gökalp Mahallesi'nde park halinde bulunan bir otomobilden bin Türk Lirası'nın çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli şahıs hırsızlık büro amirliği görevlilerimizce yakalanarak gözaltına alınmış, şüpheli şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir. Cudi Mahallesi'nde park halinde bulunan bir otomobilden bir adet cep telefonunun çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli hırsızlık büro amirliği ekiplerimizce yakalanmış, şahıs, hakkında tesis edilen işlemin ardından adli makamlara sevk edilmiştir."
Kumar oynatan iş yeri mühürlendi
Ayrıca, yapılan denetimlerde, umuma açık bir iş yerinin kumar oynanması sebebiyle mühürlendiğinin ifade edildiği açıklamada, yapılan operasyon neticesinde; bir adet tombala makinası, bir adet televizyon, bir adet kamera ile kumar oynanması için hazırlanmış diğer malzemelerin muhafaza altına alındığı belirtildi.
Kumar oynayan 18 kişiye de toplam 4 bin 86 TL idari para cezası uygulandığı, iş yeri ve sahibi hakkında adli/idari işlem başlatıldığı bildirildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 02BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 03DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 04VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 05ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 06Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 07Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 08ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
- 09EKMEN’DEN BALIK ÖLÜMLERİ İÇİN SORU ÖNERGESİ
- 10Turist Kafileleri Mor Kuryakos Manastırına akın etti
- 11“BATMAN İÇİN TIP FAKÜLTESİ İHTİYAÇTIR”
- 12116 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 13BESOB BAŞKANI KAPLAN "VERGİ VE SGK BORÇLARI YAPILANDIRMALI"
- 14VALİ CANALP "HARBİ ÇEVRECİ LAZIM"
- 15TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok