Bir Sevda, Bir Ülkü, 57 Yıllık Sadakat
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), kuruluşunun 57. yıl dönümünü birlik, beraberlik ve kararlılık vurgusuyla kutluyor.
Şanla, şerefle 57. yılına ulaşan Milliyetçi Hareket Partisi; inanç, fedakârlık ve kararlılıkla örülmüş uzun bir yürüyüşün adıdır. Bu yürüyüş, yalnızca bir siyasi hareketin değil, aynı zamanda vatan sevgisiyle yoğrulmuş bir gönül birliğinin hikâyesidir. Dün olduğu gibi bugün de MHP, milletimizin onuru, devletimizin bekası ve insanımızın huzuru için verdiği mücadeleyi, vakur bir duruş ve sarsılmaz bir iradeyle sürdürmektedir.
Bu 57 yıllık serüven; acının, sevincin, kaybın ve umudun iç içe geçtiği bir emek destanıdır. Farklı hayatlara, farklı fikirlere rağmen aynı ülkü etrafında kenetlenmiş insanların kardeşlik hukukunu yaşatmasıdır. Yolumuz hiç bir zaman kolay olmadı ama hiçbir zaman yalnız da olmadık. Çünkü Allah(c.c) bizimle beraberdi. Zorluklar karşısında yılmayan, yarınlara umutla bakan bu irade; her bir ferdin alın terinde, her bir yüreğin atışında varlığını hissettirmiştir.
Bugün ise geçmişten aldığımız güçle geleceğe daha sağlam adımlarla yürürken, bizi bir arada tutan değerlerimizi yeniden ve daha güçlü kucaklıyoruz. İnsanı merkeze alan, merhameti ve adaleti önceleyen, kardeşliği yücelten anlayışımız; Türkiye’mizin her köşesinde aynı sıcaklığı, aynı samimiyeti yeşertmektedir. 57. yıl, yalnızca bir yıldönümü değil; birlik, bağlılık ve ortak idealimizin tazelenmesidir.
Kalbimizde aynı sevda, dilimizde aynı dua, gözlerimizde aynı umut yolumuzu aydınlatan ülkülerimiz ile daima var olacaktır.
Şanla Şerefle 57. Yılımız Kutlu Olsun.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 02Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 03TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…
- 04ZABITA'DAN 12 İŞLETMEYE CEZA
- 05KIZARTMA YAĞINDAN UYUŞTRURUCU ÇIKTI
- 06HASANKEYF’TE TUR REHBERLERİNE TANITIM PROGRAMI
- 07“VATANDAŞIN OMZUNDAKİ BÜYÜK YÜKÜ HAFİFLETİYORUZ”
- 08BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
- 09Diyetisyen Bağcı’dan Ramazan’da Gece Atıştırmalarına Dikkat Uyarısı
- 1045 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 11BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
- 127 ALANDA 6 İL BİRİNCİLİĞİ
- 13REAL KONAK HOTEL GOTÜRKİYE PLATFORMUNDA
- 14NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET
- 15“RAMAZAN, PAYLAŞMA AYIDIR”




Henüz Yorum yok