İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2025 YILI BÜTÇESİNİ ONAYLADI
Batman İl Özel İdaresi, 2025 yılı bütçesini 1 milyar 100 milyon TL olarak onayladı.
Altyapı, eğitim, sağlık, çevre ve diğer kritik alanlarda önemli yatırımları hayata geçirmeyi hedefleyen bu bütçe, il genelindeki stratejik projelere kaynak sağlayarak Batman’ın sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.
2025 yılı bütçesi, mevcut ihtiyaçların karşılanmasının yanı sıra uzun vadeli hedeflere odaklanarak Batman’ın sosyal ve ekonomik potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı hedefleniyor. İl genelinde yürütülecek projelerle, yerel yönetim ve vatandaşlar arasında dayanışmayı güçlendirmek ve ilin yaşam kalitesini artırmak öncelikli hedefler arasında yer alıyor.
Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, bütçe çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada “İl Özel İdaresi olarak, ilimizin kalkınması ve vatandaşlarımıza daha nitelikli hizmet sunulması için kaynaklarımızı etkin bir şekilde kullanmayı sürdürüyoruz. Bakanlıklar düzeyinde sağlanan ek kaynaklar konusunda desteklerini esirgemeyen Batman Valisi Sayın Ekrem Canalp’e ve AK Parti Batman Milletvekili Sayın Ferhat Nasıroğlu’na teşekkür ediyorum. Ayrıca, bütçe çalışmalarına katkıda bulunan İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Gülcemal Erdinç ve tüm İl Genel Meclis Üyelerine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
2025 yılı bütçesi kapsamında hayata geçirilecek projeler, il genelinde sosyal refahı artırmayı ve ekonomik gelişimi hızlandırmayı hedefliyor. Batman İl Özel İdaresi, bu bütçeyle stratejik hedeflerine kararlılıkla ilerlerken, Batman halkının beklentilerine uygun hizmetler sunmaya devam edileceği belirtildi.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 02TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE
- 03Batmanlı Başhekim görevinden istifa etti
- 04“BÜTÇE VAR, ADALET YOK”
- 05VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
- 0613. KADIN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 07ÇİFTÇİ “YENİ PROJELERİ TAMAMLAMAK İÇİN 4 YIL DAHA OYLARINIZA TALİBİM’”
- 08BELEDİYE, SON 3,5 YILDA 42 YENİ PARK KENTE KAZANDIRDI
- 09“56 YILDIR YÖNÜMÜZ TARİHSEL SORUMLULUK”
- 10ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
- 11BATMAN’DA ÜCRETSİZ KİTAP DÖNEMİ
- 12BESOB Başkanı Kaplan’dan KOSGEB İl Müdürü Fidan’a Ziyaret
- 13KÖRÜK MAHALLESİNE 24 DERSLİKLİ YENİ İLKOKUL
- 142025’te Kaldırım İşgallerine yönelik 2.374 İşyerine Denetim
- 15MÜSİAD’DAN GELECEK PERSPEKTİFİ




Henüz Yorum yok