ESNAF ODASI'NDAN
Mehmet Sıddık Çiftçi, 15-20 Ekim'de düzenlenecek tekstil, giyim, ayakkabı, züccaciye ve hediyelik eşya fuarı için esnafa "yerinizi ayırtın" çağrısında bulundu.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, 15-20 Ekim'de düzenlenecek tekstil, giyim, ayakkabı, züccaciye ve hediyelik eşya fuarı için esnafa "yerinizi ayırtın" çağrısında bulundu.
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, geçen yıl ilki düzenlenen tekstil, giyim, ayakkabı, züccaciye, çeyiz ve hediyelik eşya fuarının bu yıl ikincisinin gerçekleştirileceğini açıkladı.
15-20 Ekim tarihleri arasında 6 gün sürecek olan fuarın, Kültür Mahallesi Valilik önü alanında yapılacağını belirten Çiftçi, "Geçen yıl hem esnafımız hem vatandaşlarımız hem de bizler çok memnun kaldık. Bu yıl daha yoğun katılım ve daha verimli bir fuar bekliyoruz." dedi.
"YER AYIRMAK İSTEYEN BİZE BAŞVURSUN"
Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak fuarı organize ettiklerini kaydeden Çiftçi, tüm esnafa çağrıda bulunarak, "Kayıt yaptırmaları, taleplerini oluşturmaları ve kaç stant istediklerini bildirmeleri için esnafımızı odaya bekliyoruz. Geçen sene yer ayıramayan esnafımız üzülmüştü. Bu yıl erken başvuru yaparak herkesin yerini ayırtmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.
"BU TÜR ETKİNLİKLER ŞEHRE CANLILIK KATIYOR"
Fuarların şehir ekonomisine önemli katkılar sunduğunu vurgulayan Çiftçi, "Bu tür etkinlikler hem esnafa hem vatandaşa hem de alışverişe canlılık katıyor. Kampanya ve indirimler için de önemli bir fırsat oluşturuyor. İnşallah bu yıl çok daha güzel ve verimli bir fuar olacak." diye konuştu.
Çiftçi, geçen yıl fuara katılan esnafın bu yıl daha fazla stant talebinde bulunacağını öngördüklerini sözlerine ekledi.
Etiketler : #ESNAF,#ODASI'NDAN,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01REKOR VE ŞAMPİYONLUK RUKEN’İN
- 02OYMATAŞ OSB’DE ARSA TAHSİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI
- 03KAÇAKÇILIKLA MÜCADELEDE KARARLILIK SÜRÜYOR
- 04Şerzan Kurt Öykü Ödülleri 2025 sonuçları açıklandı
- 05Uyanık, "Esnafın sorunları büyüyor, Oda Yönetiminde yenilenme zorunlu"
- 06TPAO BULVARI ÇEVRESİNDEKİ SU SIZINTISINA HIZLI MÜDAHALE
- 07Esnafa %24’e varan araç indirimi
- 08ÇOCUK HASTALARA FONKSİYONEL HASTA YATAĞI DESTEĞİ
- 09TEMİZLEME VE VİDANJÖR ARACI HİZMETE GİRDİ
- 10Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
- 11MAKİNE İKMAL 3,5 YILDA 23 BİNİ AŞKIN İŞLEM GERÇEKLEŞTİRDİ
- 12YAPAY ZEKÂ VE DRONLARLA KAÇAK ELEKTRİK AVI
- 13İL BAŞKANI YILMAZ’DAN ESNAF KREDİLERİ İÇİN ACİL ÇAĞRI
- 14YEŞİLAY’DAN VALİ CANALP’A ZİYARET ETTİ
- 15BESOB’dan İŞKUR’a 'istihdam' ziyareti




Henüz Yorum yok