BEDİRHAN BENEK'TEN İYİ DEĞİLİM
Yusuf Yusuf Film müzüğiği olan Çetleş şarkısı ile müzikseverlerin yakından tanıdığı ünlü sanatçi Bedirhan Benek yepyeni bir eser ile müzikseverlerle buluşuyor

BEDİRHAN BENEK’TEN AZER BÜLBÜL’E VEFA
Türk Arabesk- Fantezi müziğinin unutulmaz isimlerinden Azer Bülbül’ün 2004 yılında çıkardığı “Ateş Düştüğü Yeri Yakar” albümünün hit parçalarından olan “İyi Değilim” Bedirhan Benek’in güçlü yorumu ile müzikseverlere ulaşıyor. Sanat hayatında hep özgün çalışmalara imza atan Bedirhan Benek geçmiş yıllarda Avrupa’nın farklı ülkelerinde birlikte sahne de aldığı, kendisi için çok önemli ve değerli bir sanatçı olan Azer Bülbül’ün eseri ile ilk kez bir cover çalışma yaptı.
Benek Prodüksiyon etiketi ile çıkan şarkıda Azer Bülbül’ün eserine kendi yorumu ve bugünün müzik ruhunu ve duygusunu yansıtan farklılık ve yenilikler ekleyen, Bedirhan Benek özellikle yeni jenerasyonun sevdiği trap izlerle Azer Bülbül şarkısnı günümüze taşıyor. İyi Deüilim şarkısında gündem yaylı grubu müzik yönetmeni Ozan Arapoğlu, Gitar: Salih Sakarya, Bağlama : Eten Karayel, Mix mastering: Emrah Moğulkoç, Klip Yönetmeni: Rıfat Sönmez, Kurgu: Bedirhan Benek. Bedirhan Benek Youtube kanalında yayınlanmaya başlayan “İyi Değilim” şarkısını Bedirhan Benek kendine has üslubu ile yorumladı. Şarkıya çekilen klibinde ses getireceği iddia edildi. Bedirhan Benek özellikle Arabesk- Fantezi müzikseverlerin by şarkıyı dinlemesini ve yorum yapmasını beklediğini ifade etti. Sahne performansıyla çok beğenilen takdir edilen özellikle yurtdışında da çok çok fazla sahne çalışması yapan Bedirhan Benek geçtiğimiz aylarda Altın Başarı Ödüllerinde En İyi Arabesk- Fantezi Müzik Sanatçısı ödülüyle de başarısını tescilledi.
Azer Bülbül’ün efsane şarkısı “İyi Değilim” Bedirhan Benek yorumu ile Bedirhan Benek Youtube kanalında.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01EĞİTİM-BİR-SEN BATMAN ŞUBESİ’NDEN 20. YIL VEFA BULUŞMASI
- 02REKOR VE ŞAMPİYONLUK RUKEN’İN
- 03OYMATAŞ OSB’DE ARSA TAHSİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI
- 04KAÇAKÇILIKLA MÜCADELEDE KARARLILIK SÜRÜYOR
- 05Şerzan Kurt Öykü Ödülleri 2025 sonuçları açıklandı
- 06Uyanık, "Esnafın sorunları büyüyor, Oda Yönetiminde yenilenme zorunlu"
- 07TPAO BULVARI ÇEVRESİNDEKİ SU SIZINTISINA HIZLI MÜDAHALE
- 08Esnafa %24’e varan araç indirimi
- 09ÇOCUK HASTALARA FONKSİYONEL HASTA YATAĞI DESTEĞİ
- 10TEMİZLEME VE VİDANJÖR ARACI HİZMETE GİRDİ
- 11Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
- 12MAKİNE İKMAL 3,5 YILDA 23 BİNİ AŞKIN İŞLEM GERÇEKLEŞTİRDİ
- 13YAPAY ZEKÂ VE DRONLARLA KAÇAK ELEKTRİK AVI
- 14İL BAŞKANI YILMAZ’DAN ESNAF KREDİLERİ İÇİN ACİL ÇAĞRI
- 15YEŞİLAY’DAN VALİ CANALP’A ZİYARET ETTİ




Henüz Yorum yok