
Kur’an-ı Kerimleri çöpe attılar
Batman’da FETÖ’ye yakınlığıyla bilinen bir haber ajansı çalışanlarının atması için kapıcıya verdiği çok sayıda Kur’an-ı Kerim ve Fethullah Gülen’e ait kitaplar çöpte bulundu. Olaya büyük tepki gösteren vatandaşlar, çöpe atılmış Kur’an-ı Kerim’leri alıp camiye bıraktılar.
Akşam saatlerinde Turgut Özal Bulvarı üzeri Yılmazlar Center önündeki çöpte çok sayıda Kur’an-ı Kerim ve Fethullah Gülen’e ait kitaplar vatandaşlar tarafından bulundu.
Olayın görgü tanıklarından Salih Akbulut, yoldan geçerken çöp kutusundaki Kur’an-ı Kerimleri gördüğünü, kendisinin ve olaya tanık olan vatandaşların gördükleri karşısında şok olduklarını belirtti.
Binanın kapıcısının çöpe attığı poşetler içerisinde Kur'an-ı Kerim olduğunu bilmediğini söyleyen Akbulut, “Yılmazlar Center’in bitişiğindeki binanın kapıcısı tarafından Kur’an-ı Kerim ve FETÖ’ye ait kitapların çöpe atıldığını öğrendim. Kapıcıya neden Kur’an-ı Kerim ve kitapları çöpe attığını sorduğumda, daha önce binada bulunan Cihan Haber Ajansının yetkilileri tarafından kendisine çöpe atılması için bu kitapların verildiğini bana söyledi. Kendisinde on çuval kitap bulunduğunu ve bütün bunların kendisinden çöpe atılmasının istendiğini ifade etti.” diye konuştu.
Çöpteki Kur’an-ı Kerim’leri kendisi ve çevredeki vatandaşlar tarafından alınıp yakındaki Yıldız Camisine bırakıldığını belirten Akbulut, olaya tepki gösterdi.
Batmanlı vatandaşların büyük tepkisini çeken çirkin olayın mümessili oldukları iddia edilen Cihan Haber Ajansının söz konusu Kur’an-ı Kerim ve kitapları kapıcıya teslim ettikten sonra binadaki bürolarını kapattıkları öğrenildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 02SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 03VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 04BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 05AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 07BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 08KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 09EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
- 10TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 11GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 13DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 14İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 15ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
Henüz Yorum yok