
TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
TEMA Vakfı Batman İl Temsilciliği görevini Doç. Dr. Musa Kılıç’tan devralan Evren Arı “Toprağı korumak, geleceği korumaktır. Bu mirası hep birlikte büyüteceğiz” dedi.
TEMA Vakfı Batman İl Temsilciliği’nde bayrak değişimi gerçekleşti. Petrol Fırın’da düzenlenen görev devir teslim töreni, TEMA gönüllülerinin ve doğaseverlerin katılımıyla yoğun ilgi gördü.
Görevi uzun yıllardır başarıyla yürüten Doç. Dr. Musa Kılıç, temsilciliği Evren Arı’ya devretti. Etkinliğin açılışında konuşan yeni İl Temsilcisi Evren Arı “TEMA Vakfı Batman İl Temsilciliği görevini büyük bir özveri, vizyon ve kararlılıkla yürüten, birçok projeye öncülük eden değerli hocamız Doç. Dr. Musa Kılıç’a en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sadece bir görev değişimi değil, aynı zamanda doğaya, toprağa, suya, havaya ve geleceğimize karşı verilen bir sözün tazelenmesidir. Doğayla uyumlu bir yaşam kültürünü büyütmek, fidanlarımızı geleceğe miras bırakmak ve doğal varlıklarımızı korumak için hep birlikte çalışacağız. TEMA Vakfı’nın yaktığı bu ışık, bizlere sadece bir sorumluluk değil, aynı zamanda bir dayanışma ruhu sunuyor” dedi.
“DOĞAYA BAĞLILIĞIMIZ ÇOĞALSIN”
Görevi devreden Doç. Dr. Musa Kılıç ise konuşmasında gönüllülüğün önemine dikkat çekerek, “Görevim boyunca toprağı korumanın, doğayı savunmanın ve çevre bilincini toplumun her kesimine yaymanın verdiği sorumluluğu, her daim büyük bir inanç ve özveriyle taşımaya gayret ettim. Bu süreçte destek veren her gönüllüye, kamu kurumlarına, yerel yönetimlere ve doğaya gönül vermiş tüm bireylere içtenlikle teşekkür ederim. Doğaya, toprağa ve yaşama olan bağlılığımız, birlikteliğimizle çoğalsın” diye konuştu.
Kılıç’a, yeni temsilci Evren Arı tarafından adına bağışlanan Fidan Sertifikası takdim edildi. Törenin sonunda, temsilcilik anısına pasta kesildi, gönüllülerle birlikte hatıra fotoğrafları çekildi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 02BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 03DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 04VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 05ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 06Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 07Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 08ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
- 09EKMEN’DEN BALIK ÖLÜMLERİ İÇİN SORU ÖNERGESİ
- 10Turist Kafileleri Mor Kuryakos Manastırına akın etti
- 11“BATMAN İÇİN TIP FAKÜLTESİ İHTİYAÇTIR”
- 12116 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 13BESOB BAŞKANI KAPLAN "VERGİ VE SGK BORÇLARI YAPILANDIRMALI"
- 14VALİ CANALP "HARBİ ÇEVRECİ LAZIM"
- 15TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok