PETROLSPOR, TPAO’YA DEVREDİLECEK
2. Lige veda eden Batman Petrolspor’un TPAO’ya devredileceği açıklandı. Batman Valisi Ekrem Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir ile birlikte Valilik Toplantı Salonunda yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek Petrolspor ile ilgili açıklamalarda bulundu.
.jpg)
Vali Ekrem Canalp, “En çok ehemmiyet verdiğiniz konu nedir derseniz, dün de söyledim, bugün de söylüyorum, her zaman da söylemeye devam edeceğim. Bıkmadan, usanmadan söylediğim şey, istihdamdır, refahtır, Batmanlıların zenginliğidir. Diğer konulara da ehemmiyet vermeye devam etmekle mükellefiz. Bunlardan bir tanesi de spordur. Sporun içerisindeki her branşa şuanda destek veriyoruz.
Batman Petrolsporumuz hepimiz açısından Batman açısından son derece kıymetli, hepimizin üzerine titrediği spor kulübümüz. Şu anda devir ile ilgili herhangi bir problemimiz kalmadı. En son yönetim kurulumuzla, Kulüp Başkanımızla yapmış olduğumuz görüşme neticesinde Batman Petrolspor’un TPAO’ya devri ile ilgili, artık herkesin nihai ve sözlü onay verip aldığı, inşallah önümüzdeki haftalarda yapacağımız basın toplantısıyla, yönetim kurulu üyelerimizle beraber, Kulüp Başkanımızla beraber burada yapacağımız bir toplantıyla beraber, bunun resmi boyutunu da inşallah yürürlüğe koymak mümkün olacaktır dedi.

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “ Bu kentte bir sorun olduğunda, bu kentte yapılması gereken bir şey olduğunda hiç tereddüt etmeden, yapılması gereken icraatı zamanında yapacağız, adımı atacağız ve bu kenti hak ettiği yere taşıyacağız.
Petrolsporumuz da bizim için bir değerdir. Biz şuna inanıyoruz, imkanlar ve fırsatlar her zaman vardır. Yeter ki kendimize inanalım; yeter ki bu kent birbirine değer versin; yeter ki bu kent sahiplenilsin. Bizim için bu kentin her alanında, her konusunda, her probleminde sahiplenilmesi gereken bir anlayış olacaktır” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 03BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 04Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 05Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 06Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 07ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 08ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR
- 092.KUZEY ÇEVRE YOLU MARANGOZ VE MOBİLYACILAR SİTESİNDEN GEÇECEK
- 10MAVİ YEŞİL BATMAN’DA 2. ETAP BAŞLADI
- 11MALİ MEVZUAT İÇİN İKİ ODA ARASINDA TEMAS
- 12850 ÇOCUĞA MONT VE BOT YARDIMI
- 13STK’lardan Necat Nasıroğlu Külliyesi İçin “Manevi Kimlik Korunsun” Çağrısı
- 14YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 15TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE




Henüz Yorum yok