“KINAMAK YETMEZ, SOMUT ADIMLAR ATILMALI”
Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı.
Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, İslam ülkelerini daha kararlı ve somut adımlar atmaya çağırdı.
İl Başkanı Fırat “Yıllardır dile getiriyoruz; İsrail ancak güçten anlar. Daha önce Suriye’ye saldırdığında, sıradaki hedefin İran olacağını söylemiştik. ABD’nin desteğiyle Ortadoğu’da terör estiren İsrail, Müslüman ülkelere yönelik saldırılarını sürdürüyor” ifadelerini kullandı.
“KINAMAK YETMEZ, SOMUT ADIMLAR ATILMALI”
Sadece kınama ve lanetlemeyle sonuç alınamayacağını belirten İl Başkanı Fırat “Uluslararası sularda yardım gemilerine saldıran, Gazze’ye her gün bomba yağdıran İsrail’e karşı Türkiye’den hâlâ yardım gitmesi, Kürecik Radar Üssü’nün açık olması, Tel Aviv’deki büyükelçiliğin faaliyet göstermesi büyük bir çelişkidir. Diğer İslam ülkeleri de benzer bir samimiyetsizlik içindedir” dedi.
İslam ülkelerinin İsrail’e karşı ortak hareket etmesi gerektiğini vurgulayan İl Başkanı Fırat, Refah-Yol hükümeti döneminde merhum Necmettin Erbakan’ın önerdiği İslam ülkeleri barış gücü modeline benzer bir girişimin hayata geçirilmesini önerdi.
Açıklamasının sonunda İl Başkanı Fırat “Eğer ciddi bir tepki gösterilmezse, bu saldırılar sadece Gazze ile sınırlı kalmayacak, başka İslam ülkeleri de hedef alınacaktır. Artık kınama yerine yaptırım zamanı gelmiştir” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PWK, ŞEYH ABDURRAHİM'İ MEZARI BAŞINDA ANDI
- 02DOA İLE HEM ÇEVRE HEM VATANDAŞ KAZANIYOR
- 03KAYMAKAM ARSLANŞAHİN’DEN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
- 04AĞAÇ VE FİDANLARA CAN SUYU
- 05HAŞEREYLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR
- 06KELOĞLAN PARKI’NDA YAZ AKŞAMINA MÜZİK VE EĞLENCE DAMGA VURDU
- 07BEŞİRİ’DE TOKİ KONUTLARINDA SONA YAKLAŞILDI
- 08YÖNETİCİ YETİŞTİRME PROGRAMI SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 09BAKAN BAK “BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 10YAZ SPOR OKULLARINDA YÜZME HEYECANI
- 11DEM PARTİ'DEN ŞİDDETE KARŞI YÜRÜYÜŞ”
- 12AK PARTİ’DEN COŞKULU DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
- 13HÜDA PAR’DAN KARMA EĞİTİME İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ
- 14BAĞIMSIZ BATMAN GAZETESİ 2. YILINI KUTLADI
- 15FİRARİ HÜKÜMLÜ YOLCU MİNİBÜSÜNDE YAKALANDI




Henüz Yorum yok