YEDAM'DAN ÜCRETSİZ DESTEK
Yeşilay Batman Şube Başkanı Şehmus Yılmaz 1-7 Mart Yeşilay haftası münasebetiyle ziyaretlerini sürdürüyor.
Bağımlılıklarla Asırlık Mücadele
Yeşilay Haftası nedeniyle gazetemizi ziyaret eden Yeşilay Şube Başkanı Şehmus Yılmaz, Yeşilay'ın kuruluşunun 100. yılı münasebetiyle bir dizi etkinlik için hazırlık yaptıklarını, ama İblid'te yaşanan ve ülkemizi yasa boğan hain saldırıda 34 şehid verdiğimizden dolayı tüm etkinliklerini iptal ettiklerini ifade eden yılmaz, Yeşilay haftası ile ilgili şu açıklamalar da bulundu. Yılmaz " Yeşilay, Birinci Dünya Savaşı sırası ve sonrasında işgal güçlerinin toplumumuzda alkol ve uyuşturucu maddeleri yaygınlaştırmasını ve işgale karşı mücadele ruhunun yıkılmasını önlemek amacıyla dönemin Şeyhülislam'ı İbrahim Haydarizade'nin himayesinde, Dr. Mazhar Osman Uzman ve arkadaşları tarafından Sultan Vahdeddin'in izniyle 5 Mart 1920'de İstanbul'da "Hilal-i Ahdar" adıyla kurulmuştur. Yeşilay'ın kurulduğu 1 - 7 Mart tarihleri ülkemizde Yeşilay haftası olarak kutlanmaktadır. Bu yıl kuruluşumuzun 100. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz." dedi.
Yılmaz açıklamasının devamında şöyle dedi. Yılmaz " Çocukları madde bağımlısı olan aileler, bu durumu gizlemeye çalışıyorlar, Çevreden alacakları olumsuz tepki nedeniyle çocuklarının madde bağımlısı olduğunu herkesten gizledikleri gibi büyük tedirginlik yaşayark ne yapacakalrını şaşırıyorlar. YEDAM olarak ailçeleri uyarıyoruz, çocoğunuz madde bağımlısını öğrendiğinizde, gizlemeden ve tedirgin olamada hemen bize başvurun. Ücretsiz olarak tedavileri için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Aynı zamanda ebeveynlerinde çocuklarına nasıl davranmaları gerektiği konusunda da eğitiyoruz. Bu hizmetleri sosyal güvenceleri olsun ücretsiz aolarak veriyoruz. Alkol, sigarai madde ve teknoloji bağımlılığı konularında hem merkezimize başvurarak hem de 444 79 75 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler.
Ayrıca çalışmalarımızda bizlere her türlü desteği sunan, Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Belediye Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir ve Batman Emniyet İl Müdürü Köroğlu Kıraç!a teşekkür ediyorum"
OBJEKTİF'İN 7. YAYIN YILI ZİYARETİ

Yeşilay Batman Şube Başkanı Şehmus Yılmaz, gazetemizin 7. yayın yılı münasebetiyle gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Yüksel Çiftçi2yi ziyaret ederek kutladı. Yılmaz " Batman Objektif Gazetesinin 7. Yayın yılını kutluyorum. Şahsınızda tüm gazete çalışanlarını tebrik ediyor, objektif bakış açınızla nice başarılı yıllar diliyorum." Dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01''BATMAN EN AZ BORÇLU OLAN BELEDİYELERDEN BİRİ''
- 02KADINLAR ŞİDDETE KARŞI BİR ARAYA GELDİ
- 03OYMATAŞ OSB’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
- 04İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN DİDİM TEŞKİLATINA NEZAKET ZİYARETİ
- 059 İLDE YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU: 38 ŞÜPHELİ YAKALANDI
- 06AİLE HEKİMLİĞİ EMEKÇİLERİNDEN ‘VERGİDE ADALET’ ÇAĞRISI
- 07“TARIM ARAZİLERİNİ VERİMLİ KULLANMAK ZORUNDAYIZ”
- 08AYDINKONAK KÖYÜNDE ÜRETİCİLERLE BULUŞMA
- 0967 BİN 673 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 10GARZAN YUMURTA TESİSİNE TAM NOT
- 1118 Kilometrelik güzergâhta çizgi çalışması tamamlandı
- 12BELEDİYESİ ÇAĞRI MERKEZİ’NE GELEN KAYITLAR DİKKAT ÇEKİYOR
- 13TİCARİ ARAÇLARDA KIŞ LASTİĞİ DENETİMLERİ BAŞLADI
- 14ANSİAD Genel Başkanı Şakir Seven’den ORSİAD’a Ziyaret
- 15BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNDEN ALMANYA’DAKİ ÊZİDÎLERE ANLAMLI ZİYARET




Henüz Yorum yok