İkinci Uluslararası Yarı Maratonu yapıldı
Batman’ın ev sahipliğinde, Türkiye Atletizm Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı ile Batman Valiliği desteğiyle gerçekleştirilen 2. Uluslararası Yarı Maraton’a 3 farklı ülkeden 18 kategoride toplam 470 atlet katıldı.
21 kilometrelik etapta koşulan maratonda 123 forma numarasıyla Kenya'dan katılan Benard Cheruiyot 1 saat 4 dakika 21 saniyelik derece ile birinci, 131 forma numarasıyla Etiyopya’dan Alemu Regasa 1 saat 4 dakika 23 saniyelik derece ile ikinci ve 195 forma numarasıyla Kenya'dan katılan Moses Too 1 saat 4 dakika 29 saniyelik derece ile üçüncü oldu.
Yabancı kadınlar Kategorisinde Daisy Jeptoo Kimeli 1 saat 18 dakika 48 saniye derecesi ile birinci olurken Türkiye Kadınlar Kategorisinde yarışan Nuran Satılmış birinci, Nursel Karataş ikinci ve Bahar Atalay ise üçüncü oldu.
Halk koşusunda erkekler kategorisinde Yasin Özdemir birinci, Ramazan Yıldız ikinci ve Mustafa Balık da üçüncü olurken, Kadınlar Halk koşusunda Makbule Akbaba birinci, Ruken Tek ikinci ve Kader Şimşek üçüncü oldu.
Düzenlenen ödül törenine Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, kamu kurum müdürleri, dereceye giren atletler ve çok sayıda sporcu katıldı.
Yarışmada dereceye giren erkek ve bayanlarda birinci gelen yarışmacılara 5 bin TL ikinci olanlara 4 bin, üçüncü olanlara da 3 bin lira hediye verilirken, dereceye giren diğer yarışmacılara da madalya ve kupaları takdim edildi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TAN BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ SUNUMU
- 02VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
- 03ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
- 04ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
- 05YESEVİ HAREKETİ 150 ÇOCUĞU GİYDİRDİ
- 06BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
- 07VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
- 08NARKOTİK OPERASYONU: 8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 09İL BAŞKANI YILMAZ’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
- 10NASIROĞLU, TARİHİ MUSHAF SERGİSİNİ İNCELEDİ
- 116 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 12PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 13VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 14TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 15İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI




Henüz Yorum yok