HATİPOĞLU REKTÖR DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
NİHAT HATİPOĞLU REKTÖR DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi ve Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Nihat Hatipoğlu, Batman üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i ziyaret etti. 3 Mart’a gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretin ardından şeref defterini imzalayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Rektör Demir’den Batman üniversitesinin genel ve fiziki durumu hakkında bilgiler aldı. Batman Üniversitesinin Tıp Fakültesine kavuşmak için tüm hazırlıklarını tamamladığını, Batman ve üniversitenin özlemini giderecek olan Tıp Fakültesinin kurulmasını istediklerini anlatan Prof. Dr. İdris Demir, Batman üniversitesinde göreve geldiği günden bu yana yapılan çalışmalarla ilgili olarak Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu bilgilendirdi. Tıp Fakültesi kurulması için gerekçeli nedenlerin yer aldığı kitapçığı Rektör Hatipoğlu’na takdim eden Rektör Demir, ilimizde bir Tıp Fakültesi kurulduğu takdirde Batman’ın sağlık alanında önemli çalışmalara imza atacağını kaydetti.
Batman Üniversitesinin gelişimi ve değişimini yakından takip ettiklerini ifade eden YÖK Üyesi ve Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Rektör Demir’in hem akademik hem de fiziki alanda yaptığı çalışmalardan dolayı kendisini tebrik etti. Batman Üniversitesinin pilot üniversite misyonu ile bölgesel kalkınmaya da önemli katkılar sunacağını kaydeden Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, çalışmalarında Rektör Demir’e başarılar diledi. Ziyaretlerinden dolayı YÖK Üyesi ve Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na teşekkür eden Rektör Demir, kendilerine günün anısına hediye takdim etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01TPAO Batman Bölge Müdürlüğü’nden Yeşil Vatan Seferberliğine 500 Fidanlık Katkı
- 02VALİ CANALP, VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
- 03FEN İŞLERİ EKİPLERİNDEN YOĞUN SAHA ÇALIŞMASI
- 0412 PERSONELLE MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ
- 05Tiryaki, "Batman işsizlikte ilk sıralarda”
- 06ARAÇ KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ
- 07“BU BİR TASARRUF DEĞİL, EMEK SÖMÜRÜSÜDÜR”
- 08BERLİN’DE BARIŞ VE GERİ DÖNÜŞ ZİRVESİ
- 09BELEDİYEDEN EVLENECEK ÇİFTLERE ÇEYİZ DESTEĞİ
- 102 BİN 250 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
- 11HASANKEYF’TE İŞYERLERİNİN TAPULARI SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
- 12GENÇ MÜSİAD’TAN GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ
- 13Batman'ın Yüzyıllık Sırrı: Ziyaret Taşları Mancınık Mermisi miydi?
- 14Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 15BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI




Henüz Yorum yok