“HDP SEFERBERLİK RUHUYLA ÇALIŞIYOR”
“HDP BATMAN’DA SEFERBERLİK RUHUYLA ÇALIŞIYOR”
HDP Batman İl Eş Başkanları Hüseyin Sarık ve Hürriyet Kaytar, bu olayın siyaset üstü olduğunu ve herkesin insanı görevini yapması gerektiğini söyledi.
“HALK HDP İLE YEK VÜCUT OLDU”
Eş Başkanlar Sarık ve Kaytar yaptıkları açıklamada; “HDP İl Örgütü olarak halkımızla yek vücut olduk. Kimin ne dediği umrumuzda değil. Biz vicdanımızla hareket edip, halkımızla ve bütün bileşenlerimizle içimizde seferberlik ilan ettik. Birileri gibi siyasi şovlar yapmadık. Parti olarak 7’den 77’ye 24 saat canla başla mücadele verdik. İlk gün yüzlerce gönüllümüzü kendi imkanlarımız ve halkımızın desteğiyle deprem bölgelerine gönderdik. Onlarca yardım tırımızı depremzedelere gönderdik. Bütün bunları Allah rızası ve insani görevimiz olduğu için yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Hiç kimse bizim gibi koordineli çalışmadı ve çalışamaz. Bir duyurumuz ile yüzbinleri ayağa kaldırdık. Ancak basımız bu çabayı yeterince görmedi. Yinede kimseye kırgın ve dargın değiliz. Çünkü HDP halktır ve halk her yerdedir. Acımız ve derdimiz büyük. Deprem değil, ihmal, sorumsuzluk ve çalınan emekler insanı öldürür.
Herşeye rağmen gün birleşme , yardımlaşma ve dayanışma günüdür. Allah herkesten binlerce kez razı olsun. HDP halkı ve bütün bileşenleriyle burada olmaya ve depremzedelere elini uzatmaya devam edecektir” diye konuştular.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01OKULLAR KORKU DEĞİL, GÜVEN ÜRETMELİDİR
- 02OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
- 03TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
- 04WORLDMAR AVM 20. YILINI KUTLADI
- 05"SUSMADIM" OKURLA BULUŞUYOR
- 06EZİDİLERLE BAYRAM BULUŞMASI
- 07YILMAZ “DERHAL ÖNLEM ALINMALI”
- 08EĞİTİMDE ŞİDDET ALARMI : BATMAN’DA SERT TEPKİ
- 09KORİK’TE YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 10EĞİTİMDE ALARM : ÖĞRETMENLER HEDEF Mİ OLUYOR? BATMAN’DA İŞ BIRAKMA EYLEMİ
- 11DOĞA İÇİN KRİTİK EĞİTİM TOPLANTISI
- 12GAZETECİ TUNÇ'TAN "SUSMADIM" KİTABI
- 13"Okul güvenliği Türkiye’nin bir numaralı gündemidir"
- 14FIRAT “GÜVENLİK ZAAFI KABUL EDİLEMEZ”
- 15VALİ CANALP “TURİZMDE HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞACAĞIZ”




Henüz Yorum yok