"Huzurun olduğu yerde aş ve iş olur"
Batman Valisi Ahmet Deniz, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Hasankeyf ilçesini ziyaret etti. İlçe ziyareti sırasında Vali Deniz'e İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti.
Hükümet Konağı girişinde Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ve ilçenin kurum yöneticileri tarafından karşılanan Deniz, konağın konferans salonunda ilçe yöneticileri, muhtarlar, kanaat önderleri ve güvenlik korucularıyla bir araya gelerek, yapılacak yatırımları ve ilçenin genel durumunu değerlendirdi.
Hükümet Konağından ayrıldıktan sonra Kesmeköprü köyü sakinleriyle Hasankeyf Seyir Alanı'nda bir araya gelen Deniz, kendileriyle bir süre sohbet ederek, sorun ve isteklerini dinledi.
Vatandaşlarla sık sık bir araya geldiğini belirten Deniz, el ele vererek gönül birliği içerisinde bütün sorunların üstesinden kolaylıkla gelineceğini söyledi.
Batman halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu dile getiren Deniz, "Bizler ülkemize ve milletimize hizmet etmek için buradayız. Güzel hizmetlerde sürekli en önde olmalıyız. Köylerimizdeki alt yapı ve üst yapı sorunlarının çözümü için tüm imkânları değerlendiriyoruz. Önemli olan huzur ortamının sağlanmasıdır. Memleketimize sahip çıktığımızda huzurumuz artar. Huzurun olduğu yerde aş ve iş olur." dedi.
Daha sonra Hasankeyf Tarihi Çarşı esnafını ziyaret eden Deniz, esnafın sorun ve isteklerini dinledi. Deniz, çarşıyı gezerken bir esnaf tarafından kendisine hediye edilen puşiyi taktı.
İlçe ziyaretinin ardından Üçyol köyünü ziyaret ederek, köy halkıyla bir araya gelen Deniz, huzurun olduğu yerde halledilemeyecek hiçbir sorunun olmayacağını ifade etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 02TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 03ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 04Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 05ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 06URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 07KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 08MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 09LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 10İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 11BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 12BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 13ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 14NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
- 15BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR




Henüz Yorum yok