Ramazan Ayıyla Birlikte Çarşıda Hareketlilik
Çarşı ve pazarlar Ramazan ayının gelmesiyle birlikte canlılık kazanmaya başladı. Özellikle kahvaltılık ürünlerde gözle görülür bir artış yaşanıyor. Peynir, zeytin, pekmez ve tahin gibi geleneksel Ramazan ürünlerine olan talep, bu dönemde belirgin bir şekilde arttı.
Elma Sokağı'nda bulunan Gümüşörgü Peynircilik'in yetkilisi İbrahim Cesur, bu artışla ilgili açıklamalarda bulundu. Cesur, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte özellikle kahvaltılık ürünlere olan talebin önemli ölçüde arttığını ifade etti. Sahurun Ramazan ayının önemli bir ritüeli olduğunu belirten Cesur, bu dönemde peynir, zeytin, pekmez ve tahin gibi ürünlere olan ilginin daha da yükseldiğini vurguladı.
Cesur, müşterilerinin çoğunun iftar ve sahur sofraları için geleneksel lezzetleri tercih ettiğini belirtti. Özellikle kaliteli peynir çeşitlerinin, sağlıklı ve doyurucu bir iftar veya sahur için önemli bir tercih olduğunu dile getirdi. Gümüşörgü Peynircilik olarak, müşterilerinin taleplerini karşılamak adına çeşitli peynir ve diğer kahvaltılık ürünleri sunmaya özen gösterdiklerini söyledi.
Ramazan ayı boyunca işlerinin yoğun olmasını beklediklerini ifade eden Cesur, bu dönemde kalite ve müşteri memnuniyetine verdikleri önemin altını çizdi. Gümüşörgü Peynircilik olarak, müşterilerine en taze ve en kaliteli ürünleri sunarak Ramazan coşkusuna katkıda bulunmayı amaçladıklarını ve bu nedene tüm ürünlerde %30 indirim yaptıklarını belirtti.
Çarşıdaki diğer esnaflar da benzer bir talep artışı yaşadıklarını ve Ramazan ayının ticari açıdan önemli bir dönem olduğunu vurgululadılar. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte çarşıda yaşanan bu hareketlilik, hem geleneksel tatların hem de ticari faaliyetlerin canlanmasına katkı sağlıyor.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 02OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 03OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 04EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 05İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 06İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 07NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 08FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 09TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 10UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 11Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
- 12NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
- 13AK Parti Batman Kadın Kolları’ndan 25 Kasım Mesajı
- 14 “TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK ŞART”
- 15ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI




1 Yorum
Sadettin sunar
24 Mart 2024