BATSO'DAN 200 KİŞİYE BELGE
BATMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2020 YILINDA TOPLAM 200 KİŞİYİ BELGELENDİRDİ
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başanı Abdulkadir DEMİR konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı. Demir "Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi ile Batman Ticaret ve Sanayi Odası arasında yapılan protokol kapsamında İkinci El Motorlu Kara Taşıtlar Mesleki Yeterlilik sınavıyla 200 kişiyi belgelendirdik.
Bilindiği üzere, Ticaret Bakanlığı’nca hazırlanan ve 13.02.2018 tarihli ve 30331 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanan İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik hükümleri gereği; ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti alanında faaliyet gösteren işletmelerde gerçek kişi tacirler ve ticaret şirketleri ile diğer tüzel kişi tacirlerin temsile yetkili kişilerinden en az birinin, şubelerde ise şube müdürünün Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu (Seviye-5), Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanlarının ise Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı (Seviye-4) Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olması zorunlu hale getirilmiştir.
Her yıl düzenli olarak yapılan bu sınavda Batman girişimci vatandaşlarımıza sahip olmak istedikleri belge için Ankara’da TOBB’a bağlı kuruluşumuz olan Mesleki ve Yeterlilik Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) ile protokol imzalayıp vatandaşlarımıza destek sunmaktayız. Bu kapsamda 2020 yılı içerisinde 200 kişiyi belge sahibi yaptık.
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Abdulkadir DEMİR, Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazananları tebrik ederek, belgelerini vermek kurumumuzda ağırladı."
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 02OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 03EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 04İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 05İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 06NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 07FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 08TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 09UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 10Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
- 11NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
- 12AK Parti Batman Kadın Kolları’ndan 25 Kasım Mesajı
- 13 “TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK ŞART”
- 14ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI
- 15BESOB Başkanı Kaplan’dan Vergi Dairesi Müdürü'ne ziyaret




Henüz Yorum yok