Batman Umut Kervanı 100 aileye kırmızı et ve gıda yardımı yaptı
Fakir ve muhtaçlar ile zenginler arasında köprü olan İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği (Batman Umut Kervanı), kentteki 100 ihtiyaç sahibi ve yetim aileye gıda ve kırmızı et yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.
Yaptıkları yardımın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Batman Umut Kervanı Başkanı M. Ali Işık, mübarek üç aylar nedeniyle kentte bulunan 100 yetim ve muhtaç aileye gıda ve kırmızı et yardımında bulunduklarını söyledi.
Düzenli olarak yaptıkları yardımların hayırseverler tarafından finanse edildiğini aktaran Işık, "Umut Kervanı olarak yılın 12 ayında mağdur, muhtaç, fakir ve yetim ailelerimize yardımlarımızı sürdürmekteyiz. Mübarek üç aylara girmiş bulunmaktayız. Bu vesileyle Batman halkının mübarek üç aylarını tebrik ediyorum. Bu mübarek üç aylarda hayırseverlerimizin yapmış olduğu hayırları Allah’ın kabul etmesini diliyorum. Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi vesellem), 'Yarım hurma tanesi bile olsa kendinizi cehennem ateşinden koruyunuz’ diye buyurmaktadır. Biz de bu şiarla hareket ederek hayırseverlerin vermiş olduğu yardımı, desteği muhtaç ve yetim ailelere ulaştırmak üzere yola çıktık." dedi.
"Gelin bize destek verin"
Daha çok yardıma muhtaç aileye ulaşmak için hayırseverlerin desteklerini beklediğini vurgulayan Işık, "Bu mübarek üç ayların başlangıcıyla beraber gıda paketlerimizi hazırladık ve 100 aileye yardımlarımızı ulaştırdık. Buradan hayırseverlere çağrımız, bizde kayıtlı 12 binin üzerinde mağdur, muhtaç ve yetim aile vardır. Gelin bize destek verin. Bu hayırseverlerimiz bire bir gelip kendi elleriyle bile bu yardımları dağıtabilirler. Her ihtiyaç sahibi aileye gıda paketimiz ulaşsın istiyoruz. Ramazan ayına da yaklaşmaktayız. Hayırseverlerden ramazan ayına girmeden önce desteklerini bekliyoruz." diye konuştu.
Kendilerine yardım yapılan yetim ve muhtaç aileler ise Umut Kervanına teşekkürlerini iletti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok