Binlerce Batmanlı imar barışına başvurdu
Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, kentte 8 bin 745 kayıtlı imar barışı başvurusunun yapıldığını açıkladı.
İmar Barışı Kanunu hakkında bilgilendirmede bulunan Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, Batman’da 8 bin 745 kişinin imar barışı başvurusu yaptığını belirtti.
Son başvuru 31 Ekim
İmar Barışı Kanununun; mevzuata aykırı yapılmış kaçak, ruhsatsız veya ruhsata aykırı yapılan binaların kayıt altına alınmasını, legal hale gelmesini, elektrik, su, doğalgaz gibi hizmetlerden faydalanmasını sağlamak amacıyla çıkarılmış bir kanun olduğunu belirten Özkan, "Başvuru sayısı hakkında da konuşan Özkan, "İlimizde 7 Eylül tarihi itibariyle 8 bin 745 kayıtlı imar barışı başvurusu yapılmıştır. Başvurular 31 Ekim 2018 tarihine kadar yapılabilecek olup yapı kayıt belgesi bedeli ise 31 Aralık 2018 tarihine kadar yatırılabilecektir. Başvurular yapı sahibi ya da kanuni vekili tarafından e-devlet sistemi üzerinden yapılabilecek olup vatandaşlarımızın son başvuru tarihi olan 31 Ekim 2018 tarihine kadar bu imkândan faydalanmalarını önemle tavsiye ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01504 PERSONEL İLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
- 02ESNAF72.COM – BATMAN ALIŞVERİŞ PLATFORMU
- 03Şansi: Batman’da 3 Bin 810 Aile İçin Kura Günü 7 Ocak
- 04KÖY YOLLARINDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 05Başkan Kaplan’dan İş Yeri Mülkiyet Sahiplerine Çağrı. Yeni Yılda Kira Artışları Makul Düzeyde Yapılsın.
- 06KENT GENELİNDE BUZ SARKITLARINA MÜDAHALE
- 07ZİNCİRLER SAHNEDE KIRILACAK
- 08KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA YABAN HAYATINA YEM DESTEĞİ
- 09HARÇLIKLARINI UMUDA DÖNÜŞTÜRDÜLER
- 10KAYIP YAKINLARI 718. HAFTADA YİNE AYNI TALEPTE
- 11Fırat, “Saadet Partisi son 6 ayda 67 bin yeni üye kazandı”
- 12KIŞLAK KÖYÜ YOLUNDA KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE ZİYARET
- 13BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI
- 14BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ, “ESNAF DESTEKLENMELİDİR”
- 15KONUTTA BATMAN KURA TARİHİ BELLİ OLDU




Henüz Yorum yok