
OTOGAR’DA TEDİRGİNLİK HAKİM
6 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren, aşı ve PCR uygulamasının otobüs firmalarında işleri ciddi şekilde sekteye uğrayacağı tedirginliği yaşanıyor.
Batman otobüs firmaları yetkilileri, pandemiden dolayı kötü giden işlerinin hafiften hareketlendiği dönemde, bu uygulamanın otogardaki hareketliliği yavaşlatacağı endişesi içinde olduklarını ifade ettiler.
Yetkililerin, seyahat edecek yolcuların bu uygulamayı dikkate alarak, kendilerini zor durumda bırakmamaları konusunda uyarılarda bulundular.
İçişleri Bakanlığının yayınlanan genelgeye göre uçak, otobüs, tren veya diğer toplu taşıma araçlarıyla gerçekleştirecekleri şehirlerarası seyahatleri için negatif sonuçlu PCR testinin zorunlu olacağı belirtildi.
6 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren aşı olmayan kişilerin; konser, sinema ve tiyatro gibi vatandaşların toplu olarak bulunduğu faaliyetlere katılımında negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu getirilecek. Bu çerçevede işletmeciler, organizatörler tarafından etkinliklere girişte HES kodu üzerinden kişilerin aşılı, geçirilmiş hastalık veya azami 48 saat önce yapılmış negatif PCR testi sorgulaması yapılacak. Kişinin hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil ya da negatif PCR testi yok ise etkinliğe katılmasına müsaade edilmeyecek. (Faruk Çiftçi)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01VALİ CANALP "HARBİ ÇEVRECİ LAZIM"
- 02TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 03MİLLETVEKİLİ ODUNCU'DAN BELEDİYE PROJESİNE SERT ELEŞTİRİ
- 046 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
- 05CHP’Lİ TANRIKULU BATSO’YU ZİYARET ETTİ
- 06ŞAAB VADİSİ YOLU ASFALTLANDI
- 07OKULLARDA GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
- 08KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
- 09BATMAN’DA DÜNYA BARIŞ GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ
- 10EKMEN’DEN PETROLSPOR YÖNETİMİNE ZİYARET
- 11AK PARTİ’DEN HAFTALIK YÖNETİM TOPLANTISI
- 12BESO’DAN UMRE ZİYARETİ İÇİN ANLAŞMA
- 13GENÇLİKTEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK KARŞILAMA
- 14ÇAKAN “HUKUK DEVLETİ BAĞIMSIZ YARGIYLA MÜMKÜN”
- 15EKMEN BATMAN’DA TEMASLARDA BULUNDU
Henüz Yorum yok