“Öğrenciler en iyi şekilde yetiştirilmelidir”
Batman Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar’ projesi kapsamında Batman’a gelen Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğittim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürü Bilal Tırnakçı, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
İlk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile Vali Ahmet Deniz’i ziyaret eden Bilal Tırnakçı, daha sonra Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret edere “Okurlar Yazarlarla Buluşuyor” projesi kapsamında öğrencilere konferans verdi.
Tırnakçı, öğrencilere çok okuyarak ve çok çalışarak geleceğe hazırlanmalarını, geleceğe yönelik vizyonlarını geniş tutmalarını, sosyal medyayı doğru ve dikkatli kullanmalarını tavsiye etti.
YEĞİTEK Genel Müdürü Bilal Tırnakçı, Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki söyleşinin ardından TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde “Genç Öğretmen Buluşmaları” Projesi kapsamında aday öğretmenlerle bir araya geldi.
Tırnakçı, aday öğretmenlerin kendilerini gelişime ve yeniliğe açık tutarak, kendilerine emanet edilen öğrencileri geleceğe en iyi şekilde yetiştirme gayreti içinde olmalarını istedi.
Daha sonra Kültür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde “Eğitim Konferansları” Projesi kapsamında bilişim öğretmenleriyle bir araya gelen Tırnakçı, bilişim öğretmenlerinden öğrencilerin sosyal medya kullanımı konusunda bilinçlendirilmesini istedi. Ayrıca FATİH Projesini verimli şekilde kullanmaları konusunda daha fazla gayret göstermelerini istedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Camiye giderken araba çarpan kişi hayatını kaybetti
- 02BATMAN’DA TARIMSAL ÜRETİM GÜÇLENİYOR: DENETİMLER SIKI, YATIRIMLAR ARTIYOR
- 03“Esnafın Yanında Olan Bir Oda Anlayışını İnşa Ettik”
- 04BELEDİYEDEN 100 ÇİFTE ÇEYİZ DESTEĞİ
- 05AFAD’DAN VALİ CANALP’A KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ZİYARETİ
- 06Petrolspor’dan deplasmanda altın değerinde galibiyet
- 07“KHK ve Kayyım uygulamaları toplumsal barışı zedeliyor”
- 08ÇİFTÇİ “GENÇLERİMİZİ MESLEKSİZLİĞE TESLİM ETMEYELİM”
- 096 BİN 300 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
- 10BESO BAŞKAN ADAYI UYANIK, PROJELERİNİ BASINLA PAYLAŞTI
- 11BATMAN’DA EKONOMİDE VİTES YÜKSELTTİ
- 12ÇİÇEK’TEN PETROL-İŞ’E ZİYARET
- 13PWK YÖNETİMİNDEN YEREL DERNEKLERE ZİYARET
- 14Mavi-Yeşil Batman Projesi’nin ikinci etabı için çalışmalar başladı
- 15Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman’a geliyor




Henüz Yorum yok