İLUH TAM KAPASİTE HİZMETTE!
İLUH TAM KAPASİTE HİZMETTE!
Bakım onarım çalışmaları tamamlanan ve doktor atamaları hızla gerçekleşen İluh Devlet Hastanesi, yoğun bir şekilde hasta kabulüne başladı.
41 DOKTOR VE 200 PERSONELLE HİZMET VERİLİYOR
Kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinin yeni yerine taşınmasının ardından İluh Devlet Hastanesi’ne dönüştürülen eski hastane, kısa bir sürede tam kapasite hizmete başladı. 18 uzman ve 23 pratisyen hekimin yanı sıra 180 sağlık personelinin görev yaptığı hastanenin iç kısmındaki bakım onarım ve dış cephe çalışmaları da tamamlandı.
.jpg)
BİRÇOK BRANŞ KISA SÜREDE HASTA KABULÜNE BAŞLADI
İlk hasta kabulüne Mart ayında başlayan İluh Devlet Hastanesi, kısa sürede donatılarak birçok branşta hizmetlerini sürdürüyor. Dahiliye, çocuk sağlığı ve hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji dermatoloji,Genel cerrahi uzmanı,Enfeksiyon hastalıkları uzmanı, Göğüs hastalıkları uzmanı,kardiyoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon,Nöroloji uzmanı,Anestezi, radyoloji, göz hastalıkları, psikiyatri, mikrobiyoloji uzmanı, biyokimya uzmanı,patoloji uzmanı acil uzmanları, çocuk psikiyatri uzmanı ile beraber evde sağlık, diyetisyen, çocuk gelişimi uzmanı,fizyoterapist psikolog ve sosyal hizmet uzmanı alanlarının tümünde halka hizmet veren İluh Devlet Hastanesi’nde, Bilgisayarlı Tomografi, Laparoskopi, EEG,EMG, Laboratuvar, Ameliyathane, Röntgen, Ultrason, NST, EKG, EFOR testi birimleri de hizmete uygun olarak dizayn edildi. Öte yandan dahiliye, çocuk, cerrahi ve doğum ile 4 aktif serviste, 12’si yoğun bakımdan oluşan toplam 70 yatak kapasitesiyle sağlık alanında önemli bir ihtiyacı karşılıyor.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Mavi-Yeşil Batman Projesi’nin ikinci etabı için çalışmalar başladı
- 02Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman’a geliyor
- 03“YENİLENME VE TAZELENME SÜRECİ DEVAM EDİYOR”
- 04KASIM’DA 63 BİN YOLCU UÇTU
- 05BAŞKAN DİREK, “BİZ EKMEĞİMİZİ BÜYÜTMENİN DERDİNDEYİZ”
- 06DİKA ARALIK AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ŞIRNAK’TA YAPILDI
- 07“Küçük Sanayi Siteleri kuracağız”
- 08SAĞLIK EMEKÇİLERİNDEN “TÜKENİYORUZ” AÇIKLAMASI
- 09ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYONLARDA 17 KİŞİ YAKALANDI
- 10AK PARTİ BEŞİRİ TEŞKİLATINDA TOPLU İSTİFA
- 11BESO’DAN ESNAFA İNDİRİM ANLAŞMASI
- 12“Asgari ücrette devlet payı şart”
- 13GENÇ YETENEK RESUL AKAY, FENERBAHÇE’DE
- 14Batman’da uyuşturucu operasyonu: 56 kilo esrar ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı
- 15“EN GÜVENLİ YATIRIM LİMANI ALTIN”




Henüz Yorum yok