KAÇAK YAPILAŞMAYA TAVİZ YOK !
Batman Belediyesi, kaçak ve ruhsatsız yapılaşmaya yeltenenlere göz açtırmıyor. Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü, kaçak ve ruhsatsız yapılaşmanın önüne geçmek için kurduğu özel ekiple Batman genelindeki denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli büyük depremin ardından Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman’da yapı ruhsatları için 14 maddelik kriteri yerine getirmeleri şartıyla izin vereceklerini, kaçak yapılara ise asla taviz verilmeyeceğini açıkladı. Geçmişte yaşanan örneklerinin bilinmesine rağmen Belediye ekipleri, yaptığı dikkatli denetimler sonucunda Batman’ın Körük Mahallesi’nde ruhsatsız olduğunu tespit ettiği kaçak yapı Batman Belediyesi ekiplerince yıktırıldı.
Mevzuatın öngördüğü şekilde denetimlerin aralıksız bir şekilde devam edeceğinin sinyallerini veren Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin 7/24 saat esaslı mahalle mahalle, sokak sokak sahada çalıştıklarını ifade eden yetkililer, sahadaki personelin yanı sıra gerek Belediye Alo 153 Çağrı Merkezimize yapılan ihbarlar, gerekse de Batmanlı vatandaşlarımızın CİMER’e yaptıkları başvurular anında değerlendirildiğini ifade etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01YEŞİLAY’DAN VALİ CANALP’A ZİYARET ETTİ
- 02BESOB’dan İŞKUR’a 'istihdam' ziyareti
- 03ÜÇ KÖYDE YOL ÇALIŞMALARI SÜRATLE DEVAM EDİYOR
- 04GÜNEYDOĞU DERBİSİ PETROLSPOR’UN 0-2
- 05ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
- 06KAYMAKAM İMRAK, PAZARDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 07YENİ KENT MEZARLIĞINDA AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 08BAŞKAN DİREK, “İŞTEN ÇIKIŞ KODLARI, İŞ MAHKEMELERİ’NİN YETKİSİNE VERİLMELİDİR”
- 09BAŞKAN DEMİR, SASON SPOR’A UĞURLU GELDİ
- 10KONYA’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNDÜK
- 11DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 12OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 13OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 14EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 15İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok