BATMANLILAR ÜCRETSİZ İNTERNETTEN MEMNUN
Vatandaşlarımızın bilgiye ulaşmalarını, sosyal medyada rahat bir şekilde gezinmelerine olanak sağlamak ve öğrencilerimizin ev ödevlerine yardımcı olmak amacıyla Valimiz Hulusi Şahin tarafından Batman’ın 10 ayrı noktasına ücretsiz Wİ-Fİ (ücretsiz internet) sisteminin kurulumu gerçekleştirildi.
Sosyal Belediyecilik gereği vatandaş ve öğrencilerden gelen talepleri yanıtsız bırakmayarak konu hakkında fizibilite çalışmasının arından Batman’ın 10 farklı noktasına monte edilen ve 7’den 77’ye tüm vatandaşların ücretsiz olarak yararlanacağı ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlandı.
Yapılan hizmetin oldukça anlamlı olduğunu belirten vatandaşlar: “Batman Belediyesinin ücretsiz olarak sunduğu wi-fi internet hizmetini oldukça anlamlı buluyoruz. Zaman zaman internetimiz bitiyor. Pandemi nedeniyle bir çoğumuz yakınlarımızın evlerine gidemiyoruz. Bu nedenle görüntülü olarak görüşmelere rağbet arttı. Bizler de kısıtlı internet hizmetinden çoğu zaman faydalanamıyoruz. Ayrıca işitme engelli vatandaşlarımız için de büyük kolaylık olacak çünkü onlar işaret dili ile görüntülü iletişim kuruyorlar. Bu hizmeti veren başta Batman Valisi Hulusi Şahin olmak üzere belediyemize teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundular.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek
- 02İŞ DÜNYASI İLE GÜÇ BİRLİĞİ
- 03BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 04NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 05İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 06VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 07GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 08SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 09BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 10İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 1127 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 12AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 15Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club




Henüz Yorum yok