
Sokak sokak oğlunu arıyor
Batmanlı anne, 9 gün önce evden çıkan ve henüz kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki oğlunu bulabilmek için sokak sokak dolaşıyor. Gözü yaşlı anne, yolunu gözlediği oğlunun bir an önce bulunmasını istiyor.
Batman’da 9 gün önce evden çıkan 16 yaşındaki Osman Işık, bir daha eve dönmedi. Çocuklarından hiçbir haber alamayan aile durumu polise bildirdi. Polis, Işık’ın bulunması için çok yönlü çalışma başlatırken, anne Hülya Işık da 9 gündür sokak sokak gezerek oğlunu arıyor. Fotoğraflarını yolda gördüğü herkese gösteren çaresiz anne, oğlunun bir an önce bulunmasını istiyor.
“Bulana kadar aramaya devam edeceğim”
Anne Işık, arayıp bakmadığı yerin kalmadığını belirterek, “Arkadaşlarına sordum, soruşturdum bilgi alamadım. Ondan haber alamıyorum. Karakola da gittim ve kayıp ilanı verdim. Can güvenliğinden endişe ediyorum. Nerede olduğunu bilmiyorum. Gören ya da bilen varsa Allah rızası için bana ya da karakola bildirsinler. Düşünüyorum onu, merak ediyorum. Sorup soruşturup onu arıyorum. Çevresine ve arkadaşlarına güvenmiyorum. Oğlumu kullandıklarından da şüpheleniyorum. 9 yaşındaki kızımla birlikte sabahtan akşama kadar oğlumu arıyoruz. Korkuyorum, sağ mıdır, ölü müdür haberim yok. Ana yüreğidir. Allah rızası için oğlumu gören duyan varsa beni arasınlar ya da karakola haber versinler. Bütün Batman’ı gezdim dolaştım oğlumu göremedim ve gören bilen yok. Oğlumu bulana kadar arayacağım” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 02PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 03İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 04“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 05BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 06ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 07BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 08İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 09Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 10Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 11Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 12AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 14TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 15DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
Henüz Yorum yok