SEMT PAZAR SAYISI ARTIRILDI
Batman Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında şehrin değişik mahallelerinde bulunan 17 semt pazarı sayısını 3’e düşürmesinin ardından Belediye Başkan Vekili, hafta sonu Kültür Mahallesi semt pazarında yaptığı incelemelerde semt pazarı sayısının azlığından yakınan vatandaşların taleplerini değerlendirerek 3 olan pazar sayısını 7’ye çıkardı.
Sabit ve semt pazarlarındaki vatandaş yoğunluğunu azaltmak, insanların birbirine temasının önüne geçmek, koronavirüs bulaşma riskini azaltmaya yönelik yapılan çalışmalarda; Pazartesi günü Bağlar Mahallesi Garzan Caddesinde, Salı günü Gap Mahallesi Yayla Caddesinde, Çarşamba günü Fatih Mahallesi 3324. Sokak Kine Em Parkı civarında, Perşembe günü Bayındır Mahallesi Cizre Caddesinde, Cuma günü Çamlıca Mahallesi Hoşgörü Caddesinde, Cumartesi günü Kültür Mahallesi Mezopotamya Caddesinde ve Pazar günü de Bahçelievler Mahallesi Mimar Sinan Caddesinde birer pazar kurulmasına yönelik çalışma hayata geçirildi.
Semt pazarlarında 20 yaş altı kişiler ile 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların giriş çıkışlarına izin verilmezken, pazarlara girişlerde ateş ölçümü yapılıp maske ve eldiven dağıtılıp, sosyal mesafe kuralları ile tezgahlar arasında en az 3 metre mesafe kuralına uyulup uyulmadığı, meyve ve sebzelere elle temas edilip edilmediği Zabıta personelince sıkı bir şekilde denetleniyor.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01KAPLAN’DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
- 02RİSKLİ YAPILARDA YIKIM VE RUHSAT SÜREÇLERİ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR
- 03NASIROĞLU’NDAN DUHOK’TA BÖLGESEL BARIŞ MESAJI
- 04AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİNE ZİYARET
- 05“KÜRTLERİN ONURU KORUNMALI VE TÜRKLERİN KAYGILARI GİDERİLMELİ”
- 06BELEDİYEDEN AMATÖR KULÜPLERE BÜYÜK DESTEK
- 07ÇOCUKLAR HEM ÖĞRENDİ HEM EĞLENDİ
- 08DİYARBAKIR YOLUNDA YAPIM ÇALIŞMASI VE SİS UYARISI
- 09DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET
- 10EKİM AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 11DEM PARTİLİ ODUNCU, "İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE"
- 12SONBAHAR'DA BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 13BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
- 14NASIROĞLU, STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI ŞENEL’İ ZİYARET ETTİ
- 15HÜDA PAR’dan Meteoroloji Müdürlüğü'ne ziyaret




Henüz Yorum yok