BATMAN PETROLSPOR'DA TRANSFER MESAİSİ
Kırmızı-beyazlı kulüp, orta saha oyuncusu Emre Bayram’ın sözleşmesini 1 yıl uzattı.
Spor Toto 3. Lig 1. grup ekiplerinden Batman Petrolspor, iç transferde Emre Bayram ile tekrar anlaştı.
Kırmızı-beyazlı kulübün Asbaşkanı ve Basın sözcüsü M. Fatih Ceylan yapılan açıklamada, tecrübeli oyuncu Emre Bayram ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
"Yuvam" dediği Petrolspor’da kalmaktan ötürü çok mutlu olduğunu bildiren Emre Bayram, Petrolspor’un bu sezon kesinlikle 2.Lig'e ulaşacağını kaydetti.
GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR
İç ve Dış transfer görüşmelerin devam ettiğini ve ‘O sene bu sene’ sloganı ile çalıştıkları belirten As Başkan ve Basın sözcüsü M. Fatih Ceylan, “yönetimimiz ve transfer komitemiz hummalı bir çalışma içerisine girmiştir. Emre Bayram gibi kaliteli oyuncuları kadroda tutmayı başardık. Samed, Celal ve Hakan ile yarın bir görüşme yapılacak. Bu oyuncularımız ile prensipte anlaşılmış, ufak pürüzleri hallettikten sonra kamuoyuna duyuracağız.” Dedi.
TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞINDAYIZ
Bir müddet önce Bayram Toysal ile el sıkışarak anlaşma yaptıklarını ama sayın Toysal’ın başka kulüple görüşmesini etik bulmadıkları için yollarını ayırdıklarını belirten Basın sözcüsü M. Fatih Ceylan, “En genç hafta sonuna kadar teknik direktörümüz ile sözleşme imzalayıp, kamuoyuna duyuracağız. Şu anda görüşme halinde olduğumuz teknik adamlar var. Yönetimimizin ile hem fikir olup, genç bir teknik adam getirmede karar kıldık. Belirlediğimiz isimle görüşmelerimiz devam ediyor.” İfadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 02OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 03OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 04EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 05İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 06İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 07NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 08FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 09TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 10UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 11Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
- 12NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
- 13AK Parti Batman Kadın Kolları’ndan 25 Kasım Mesajı
- 14 “TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK ŞART”
- 15ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI




Henüz Yorum yok