Batman’da SODES tanıtım toplantısı yapıldı
Burada bir konuşma yapan Vali Ahmet Deniz, istihdamın artması için kurumların Sosyal Destek Programı (SODES) projeleri hazırlamalarını istedi.
Deniz, "Kamu kurumlarımızdan, sivil toplum kuruluşlarımızdan proje hazırlamalarını istiyoruz. Ayağı yere basan, netice alınabilecek projelerin hazırlanmasını istiyoruz. Bunlar kontrol edilecek, denetlenecek o yüzden amacına ulaşsın istiyoruz. Her şeyin başında huzur, birlik ve beraberliğimiz geliyor. Onun için nerede olursa olsun birileri yanlış yapıyorsa, yanlış yapmaya devam ediyorsa, hâlâ yanlışlar üzerinde duruyorsa da herkes ona tepkisini göstersin. Yürekli bir şekilde, cesaretli bir şekilde hainlik yapanlara da, 'yanlış yapıyorsunuz arkadaş, düşün artık bu milletin yakasından' demekten çekinmeyin. Bu coğrafyada bizim huzurumuzu kaçırmaya çalışan kim olursa olsun bunlar bir şekilde bitecekler. Yeter artık. Bu insanlar bizim insanlarımız, bu çocuklar, gençler bizim gençlerimiz. Bizim derdimiz en iyi hizmeti sunmak, devletin bütün imkânlarını seferber etmeye çalışıyoruz ve edeceğiz.” dedi.
Konuşmasının devamında Deniz, şunları söyledi: “Bu projeler çocuklarımız, gençlerimiz için ve kadınlarımız içindir. Bu cazibe merkezleri ile ilgili de çok ciddi başvurular var. Organize Sanayi Bölgesini hızlı bir şekilde büyütmeye çalışıyoruz. Bir yıl içerisinde yeni yeni fabrikalar açılacak. Belki orada 5-10 bin kişi istihdam edilecek. Bu şehirde işsizlik sorununu çözdüğümüz zaman bu şehir çok daha güzel olacak. Spor alanında, sosyal alanda, kültürel alanda bu şehrimiz anılacak. Bu şehir niye kültürüyle, sanatıyla ve sporuyla konuşulmasın. Yavuz Sultan Selim, 'Cesaretle yaşamayan, esaretle ölür' diyor. Biz de diyoruz ki cesaret, cesaret, cesaret."
Daha sonra Batman Valiliği Projeler Koordinasyon Merkezi Proje Uzmanı Hasan Açan, SODES hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TAN BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ SUNUMU
- 02VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
- 03ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
- 04ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
- 05YESEVİ HAREKETİ 150 ÇOCUĞU GİYDİRDİ
- 06BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
- 07VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
- 08NARKOTİK OPERASYONU: 8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 09İL BAŞKANI YILMAZ’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
- 10NASIROĞLU, TARİHİ MUSHAF SERGİSİNİ İNCELEDİ
- 116 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 12PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 13VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 14TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 15İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI




Henüz Yorum yok