Vali Deniz’den Amatör Spor Kulüplerine Destek
Vali Ahmet Deniz, Amatör Spor Kulüplerinin 2016-2017 sezon açılış programına katılarak futbolculara spor malzemesi dağıttı.
19 Mayıs Sentetik Stadyumunda yapılan Programa; Vali Deniz’in yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı ve kulüplerin yöneticileri katıldı.
Vali Ahmet Deniz, Amatör Spor Kulüplerinin 2016-2017 sezon açılış programına katılarak futbolculara spor malzemesi dağıttı.
19 Mayıs Sentetik Stadyumunda yapılan Programa; Vali Deniz’in yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı ve kulüplerin yöneticileri katıldı.
Yeşiltepespor- Tüpraşspor maçı öncesi futbolcuları ziyaret eden Vali Deniz, futbolculara spor malzemesi dağıttı.
Malzeme dağıtım töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Deniz, belirli yaştan itibaren gençlerimize ve çocuklarımıza spor alışkanlığının kazandırılmasının önemli olduğunu belirterek, sporu; küfürden ve şiddetten arındırmak gerektiğini ifade etti.
Vali Deniz, “Burası Batman, Burada Küfür Yok diye bir kampanya başlattık. Bütün statlarımızda küfrün ve şiddettin olmadığı bir ortam sağlanarak, herkesin gelip panayır havasında maç izlemesini istiyoruz. Bu kampanyayla birlikte Batmanlı vatandaşlarımız ve gençlerimiz güzel bir duruş sergiliyor. Biz de Valilik olarak kulüplerimize imkanlar doğrultusunda destek olmaya çalışıyoruz. Şehrimizin ve gençlerimizin spor kültürüne kavuşmalarını önemsiyoruz.” dedi.
Vali Deniz, 2016-2017 sezonunun centilmence, hak edenin kazanacağı bir lig olması temennisinde bulundu.
Programın ardından Vali Deniz, oynan Yeşiltepespor- Tüpraşspor maçını bir süre izledikten sonra stattan ayrıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Mavi-Yeşil Batman Projesi’nin ikinci etabı için çalışmalar başladı
- 02Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman’a geliyor
- 03“YENİLENME VE TAZELENME SÜRECİ DEVAM EDİYOR”
- 04KASIM’DA 63 BİN YOLCU UÇTU
- 05BAŞKAN DİREK, “BİZ EKMEĞİMİZİ BÜYÜTMENİN DERDİNDEYİZ”
- 06DİKA ARALIK AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ŞIRNAK’TA YAPILDI
- 07“Küçük Sanayi Siteleri kuracağız”
- 08SAĞLIK EMEKÇİLERİNDEN “TÜKENİYORUZ” AÇIKLAMASI
- 09ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYONLARDA 17 KİŞİ YAKALANDI
- 10AK PARTİ BEŞİRİ TEŞKİLATINDA TOPLU İSTİFA
- 11BESO’DAN ESNAFA İNDİRİM ANLAŞMASI
- 12“Asgari ücrette devlet payı şart”
- 13GENÇ YETENEK RESUL AKAY, FENERBAHÇE’DE
- 14Batman’da uyuşturucu operasyonu: 56 kilo esrar ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı
- 15“EN GÜVENLİ YATIRIM LİMANI ALTIN”




Henüz Yorum yok