İL BAŞKANI YILMAZ’DAN BATMAN GÖNÜLLÜLER DERNEĞİNE TAM DESTEK
Ankara’da faaliyetlerini sürdüren Batmanın Gönüllüler Derneği, yaptığı sosyal çalışmalarla takdir topluyor. Dernek; sağlık, eğitim, sosyal yardımlar ve gençlik projeleriyle başkentte yaşayan Batmanlılar başta olmak üzere, birçok ihtiyaç sahibine dokunuyor.
Dernek Başkanı Tarık Yaşar, Genel Sekreter İhsan Altunç ve yönetim kurulu üyelerinin gönüllülük esasıyla yürüttüğü faaliyetler; çıkar gözetmeden, sadece toplumsal fayda üretme amacıyla hayata geçiriliyor. Dernek aynı zamanda, Batmanlıların Ankara’da güçlü ve etkili bir lobiye sahip olması için önemli bir rol üstleniyor.
Derneğin çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz “Batmanın Gönüllüler Derneği’nin gerçekleştirdiği faaliyetlere bizzat tanıklık ettim. Sağlıktan sosyal yardıma, gençlerin desteklenmesinden hemşeri dayanışmasına kadar birçok alanda örnek bir duruş sergiliyorlar. Genç, aktif ve çıkar gözetmeyen bir yapıya sahipler. Böyle bir derneğin varlığı hem Batman hem de Ankara için çok kıymetli. Tüm yönetim kuruluna ve gönüllülere yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
İl Başkanı Yılmaz, derneğin toplumsal faydayı önceleyen yapısıyla, başkentteki sivil toplum faaliyetlerine de yeni bir soluk getirdiğini ifade etti.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI YAPILDI
- 02BESO’dan Karz-ı Hasen Destek Sandığı Girişimi
- 03ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA ZİNCİRLEME KAZA
- 043.810 SOSYAL KONUT KURASI BUGÜN ÇEKİLECEK
- 05BEYAZ ESARETTE CAN KURTARAN MÜCADELE
- 06BAŞKAN ÇİFTÇİ, “İSTİHDAM ÖNCELİĞİMİZDİR”
- 07472 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 0819 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ
- 09VALİ CANALP’TAN HAYVAN BAKIM MERKEZİNE ZİYARET
- 10300 AİLEYE MONT VE BOT YARDIMI
- 11KAYMAKAM İMRAK’TAN SALI PAZARI ZİYARETİ
- 12“İstikrarın Adı Batman: Ekrem Canalp ile Yola Devam”
- 13BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 14“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 15Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor




Henüz Yorum yok