DEVA’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
DEVA’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, beraberindeki heyetle MÜSİAD Batman Şubesi Başkanı Aladdin İraz’ı ziyaret etti.
Ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “Ülkemizin ve Batman’ın sorunlarını görüştüğümüz ve tartıştığımız yapıcı bir ziyaret oldu. Batman’da 9 bin kişiye istihdam sağlayan iş insanı derneği MÜSİAD, şehrimize yatırım ve istihdam konusunda önemli bir katkı sağlıyor.
Elbette işsizlik ile anılan bu kentin yeni yatırımlar alabilmesi, bölgenin “sahipsiz kenti” imajını ortadan kaldırabilmesi için tüm paydaşların ortak çabasına ihtiyaç duyuluyor. OSB’de yer bekleyen yatırımcılara yer tahsisinin bir an önce sağlanmasını, kalifiye personellerin yetiştirilmesi için nitelikli eğitim kurumlarının kurulmasını, destek sisteminin sadeleştirilmesini ve nitelikli bir yapıya bürünmesinin sağlanmasını, seri üretim, ticarileştirilme, markalaşma, sertifikasyon ve dijital dönüşüm konularında teşviklerin artırılmasını, üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesini, küçük ve orta ölçekteki işletmelerin uluslararası piyasaya ürün ve hizmet sunabilmesi için rekabetçi bir yapı elde edebilmesini ve lise eğitiminden başlamak üzere girişimciliğe yönelik eğitimler sunmayı hedefliyoruz.
DEVA Partisi olarak ülkemiz ve şehrimiz ile ilgili taş üstüne taş koyan herkesin yanında olmaya ve ilgili projelere destek sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 02ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 03Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 04“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 05PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 06OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 07BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 08KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 09BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ
- 10PETROLKENT’TE TEMİZLİK ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
- 11Final Fest 5 Batman’da Coşkuyla Gerçekleşti
- 12ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 13Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 14Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 15BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU




Henüz Yorum yok