Polonya’dan altın madalya ile döndü
Polonya’da düzenlenen Uluslararası Pytlasinski Grekoromen Güreş Turnuvası’na Güreş Milli Takımı ile katılan Batman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu(BESYO) öğrencisi Abdurrahman Altan Grekoromen stil 63 kg’da büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu.
Altan’ın hem üniversitenin hem Batman’ın hem de Türkiye’nin gururu olduğunu belirten Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Altan’ı tebrik etti.
Bu yıl BESYO’da açılan 200 kontenjana 14 bin başvuru yapıldığını anımsatan Rektör Durmuş, “Polonya’da elde ettiği şampiyonluk ile İstiklal Marşı’mızı bütün dünyaya okutan Abdurrahman kardeşimi tebrik ediyorum. Öğrencimiz bizi uluslararası alanda gururlandırdı. Bu kardeşimiz aynı zamanda bizlere, imkan verildiğinde nelerin başarılabileceğini de göstermiştir. Batman Üniversitesi olarak bu imkanı gençlerimize her fırsatta sunmaya devam edeceğiz. Her yılki kontenjanlarıma yüzde 10 oranında milli sporcumuza kontenjan açıyoruz. Bugünkü madalya da bunun meyvesi oldu.” Dedi.
Öğrencisi Altan’ı tebrik eden Batman BESYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nuri Muhammet Çelik ise, şöyle dedi, “Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra okulumuz bünyesindeki milli sporcu olan öğrencilerimizin bu başarıları bizi gururlandırmaktadır. Batman BESYO olarak sportif anlamda başarı getirecek birçok sporcumuz olması bizi sevindirmektedir. Altın madalya ile şampiyonadan dönen Batman Üniversitesi BESYO öğrencimiz Abdurrahman Altan’ı tebrik ediyorum.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NDE ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLENECEK
- 02EĞİTİM-BİR-SEN BATMAN ŞUBESİ’NDEN 20. YIL VEFA BULUŞMASI
- 03REKOR VE ŞAMPİYONLUK RUKEN’İN
- 04OYMATAŞ OSB’DE ARSA TAHSİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI
- 05KAÇAKÇILIKLA MÜCADELEDE KARARLILIK SÜRÜYOR
- 06Şerzan Kurt Öykü Ödülleri 2025 sonuçları açıklandı
- 07Uyanık, "Esnafın sorunları büyüyor, Oda Yönetiminde yenilenme zorunlu"
- 08TPAO BULVARI ÇEVRESİNDEKİ SU SIZINTISINA HIZLI MÜDAHALE
- 09Esnafa %24’e varan araç indirimi
- 10ÇOCUK HASTALARA FONKSİYONEL HASTA YATAĞI DESTEĞİ
- 11TEMİZLEME VE VİDANJÖR ARACI HİZMETE GİRDİ
- 12Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
- 13MAKİNE İKMAL 3,5 YILDA 23 BİNİ AŞKIN İŞLEM GERÇEKLEŞTİRDİ
- 14YAPAY ZEKÂ VE DRONLARLA KAÇAK ELEKTRİK AVI
- 15İL BAŞKANI YILMAZ’DAN ESNAF KREDİLERİ İÇİN ACİL ÇAĞRI




Henüz Yorum yok