
SPOR ÇALIŞTAYI BATMAN’DA YAPILDI
SPOR ÇALIŞTAYI BATMAN’DA YAPILDI
Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu'nun ilk ve tek Spor Proje Okulu olan kupa ve madalya avcısı Batman Veysel Karani AİHL Spor Proje Okulu, Spor Hareketliliği Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.
TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN GELDİLER
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen “Spor Hareketliliği Çalıştayı” bu kez Batman’da yapıldı. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen çalıştay, Batman Veysel Karani AİHL ev sahipliğinde yapılan çalıştaya, Türkiye'de Spor Proje Okulu müdürleri ve Milli eğitim bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Spor Hareketliliği Çalıştayı’nda Spor liseleri ve Spor Proje Okullarının ihtiyaç, sorun ve talepleri görüşüldü. İki gün süren toplantılarda çözüm noktasında önemli kararların alındığı öğrenildi.
Çalıştaya ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını belirten Veysel Karani AİHL Mehmet Siraç Dadak, “Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu'nun ilk ve tek Spor Proje Okulu’yuz. Bu bilinçle hareket ederek geride bıraktığımız 2 yıllık süreçte onlarca branşta 551 kupa ve madalya kazanarak, kentimizi ülke genelinde en iyi şekilde temsil ettik. Tabi bu başarı okulumuzun üst düzey yetkililer tarafından büyük dikkat çekmesine neden oldu. Bu kapsamda önemli çalıştayın okulumuzda yapılmış olması bizim için büyük onurdur. Öğretmen arkadaşlarımız ve kıymetli öğrencilerimizle başarılarımızı sürdüreceğimize ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye de söz veriyoruz” dedi. Öte yandan, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’da geçtiğimiz aylarda Batman’da Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu’nu ziyaret etmiş ve üstün başarılarından dolayı okul Müdürü Mehmet Siraç Dadak ile ekip arkadaşlarını tebrik etmişti.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 02BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 032 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 04REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 05BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
- 061 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 07MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 08Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 0919 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
- 10Batmanda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı
- 11“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 12“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 13BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 14ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
- 15YAMAÇ, “EMEK HER GÜN HATIRLANMALI”
Henüz Yorum yok