
AK Parti Adayları kurumlara ziyaretleri devam ediyor
AK Parti Adayları kurumlara ziyaretleri devam ediyor
AK Parti Batman SKM Başkanlığı programları kapsamında, Batman Milletvekili adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık’ın 24 Haziran seçimleri saha çalışmaları, iftar programları ile Kamu Kurum çalışanları ziyaretleri devam ediyor.
Kurumlarda vatandaşlarla buluşan Milletvekili adayları, TPAO Batman şubesi, Batman TPIC İl Müdürlüğü, Ziraat Odası Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve TEİAŞ Bölge Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldikten sonra ASRİAD Batman Şubesini ziyaret ettiler.
‘HER YERE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ’
Milletvekili adayı Ziver Özdemir şöyle dedi; Gercüş’e bağlı köylerimizi ziyaret ettik, Allah’ın izniyle gitmediğimiz köy hizmet götürmediğimiz insanımız kalmayıncaya kadar hizmete devam edeceğiz. AK Parti teşkilatları gece gündüz çalışarak vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm ürettiler. Sadece İl ilçe değil, köylerimiz dahil bütün Batman’ın sorunlarını ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalıştık.
‘İŞADAMLARIMIZIN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ’
.jpg)
Milletvekili adayı Murat Güneştekin yapmış olduğu açıklama da; “Milletvekili adayımız Mehmet Şat ile birlikte Kurumlarımızı ziyaret ettik, oda oda dolaşıp, tek tek vatandaşlarımızla tokalaştık sohbet ettik, ekibimizi tanıttık. Ziyaretlerimiz esnasında bizleri güler yüzle karşılayan, iyi dilek ve temennilerde bulunan, kurum yöneticileri ve personellerine teşekkür ederiz. ASRİAD Batman Şubesi'nin düzenlediği iftar programına sanayici iş adamlarımızla birlikte katıldık. Yeni sistemle birlikte bürokratik işlemlerin daha hızlı yürümesini sağlayarak sanayici iş adamlarımızın önünü açmak için önümüzdeki dönem de de hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz” Dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 02PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 03İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 04“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 05BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 06ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 07BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 08İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 09Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 10Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 11Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 12AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 14TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 15DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
Henüz Yorum yok