
"Suriye’de ne Türkmen kaldı ne Kürt kaldı ne Arap"
Batman Valisi Ahmet Deniz, Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü Beldesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
İlk olarak İkiköprü Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Deniz, karakol komutanı Başçavuş Halil Alaşahin’den çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra karakoldaki askerlerle bir araya gelen Deniz, bir süre onlarla sohbet etti.
Karakol ziyaretinin ardından Sabancı Ortaokuluna geçen Deniz, öğrencilere kitap hediye ederek, okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Okumanın önemine vurgu yapan Deniz, Batman’ın her yerde okuyan bir şehir olmasını istediklerini söyledi.
Okul ziyaretinden sonra belde sakinleriyle bir araya gelen Deniz, sorun ve sıkıntıları dinledi. Burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları veren Deniz, tek gayelerinin halkın huzurlu bir hayat sürmeleri olduğunu belirtti.
Halkın, oynanan oyunları görmesini isteyen Deniz, “Şu an Türkiye’ye yapılan dışarıdaki siyaset değil, tamamen bir saldırıdır. Amaçları bu ülkenin önünü kesmedir. Libya’ya ne yaptılar? Libya diye bir devlet kalmadı. Şu an Yemen’de aynısını yapıyorlar. Afganistan diye bir yer kalmadı. Irak’ı üçe böldüler. Suriye’yi zaten bitirdiler. Suriye’de ne Türkmen kaldı ne Kürt kaldı ne Arap kaldı ne Şii ne Sünni kaldı.” ifadelerini kullandı.
İslam coğrafyasına yönelik çok büyük operasyonların yapıldığına işaret eden Deniz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ama bunu yine bu millet bozacak. Aynı 15 Temmuz’da nasıl dışarıdan destekli o hainlik yapanlara tankın üzerine çıkarak yürekli bir şekilde şehit olma pahasına bunu engellediyse bu millet, bunu da engelleyecektir. O yürekli duruş olmasaydı bu millette Allah göstermesin şimdi iç savaş vardı.”
Deniz, daha sonra yeni yapılan Beşiri Devlet Hastanesinde hastaları ziyaret ederek, hastane hakkında Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Pamukçu’dan bilgi aldı. Ardından Beşiri ilçesine bağlı Doğankavak (Hathatke) köyünü ziyaret eden Deniz, taziye evinde köylünün sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01GÜÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 02Belediye, park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor
- 03Afrodit İç Giyim’de Okul Hareketliliği Başladı
- 04UYUŞTURUCU SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
- 05BAT-RAY TANITILDI
- 06ARAÇ DEVRİLDİ: 2 YARALI
- 07BATMAN VAKFI KURULUŞ ÇALIŞMALARINI HIZLA SÜRDÜRÜYOR
- 08HÜDA PAR Heyeti Kürdistan Bölgesinde temaslarda bulundu
- 09TAŞ “BU SEKTÖRDE YILDIZLAR KAZANIYOR, EMEKÇİLER SÜRÜNÜYOR”
- 10BELEDİYEDEN TEKSTİL ATIKLARINA YÖNELİK DENETİM
- 11Doğru teşhis Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde konuldu
- 12BATMAN’DA TÜTÜNLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
- 13HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
- 14HEDEF 3’TE 3!
- 15ZABITA HAFTASI KUTLANDI
Henüz Yorum yok