“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
Yaşam Hastanesi tarafından geleneksel hale getirilen 4. “Yaşam İçin Pedal Çevir” bisiklet etkinliği, bu yıl da büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleştirildi.
5 Ekim Pazar günü Batman Park AVM önünde başlayan etkinliğe, her yaştan yüzlerce bisiklet sever katıldı. Etkinliğin açılışında konuşan Yaşam Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hasan Çakır, bisiklet sürmenin sadece bir spor değil, aynı zamanda bir yaşam biçimi olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “Bisiklet sürmek; hem kaslarımızı ve kalbimizi güçlendiriyor hem de stresimizi azaltıyor. Dahası, birlikte pedal çevirmek toplumsal dayanışmayı ve sağlıklı yaşam bilincini güçlendiriyor. Bugün burada bir araya gelişimiz, ‘hareketin sağlıkla, sağlığın da yaşamla bütünleştiğini’ hepimize yeniden hatırlatıyor.
Bisiklet, sadece bireysel sağlık için değil; çevremiz ve gelecek nesiller için de büyük bir katkıdır. Daha temiz bir hava ve trafiksiz bir şehir hayali, işte bu küçük ama anlamlı adımlarla gerçeğe dönüşür. Hepimizin pedalı, aslında daha sağlıklı bir gelecek için atılmış bir adımdır.” Şehrin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, Yaşam Hastanesi önünde son buldu. Katılımcılar, burada düzenlenen kokteyl ile günü keyifle tamamladı. Etkinlikte ayrıca Batman Bisiklet Topluluğu (BATBİT) adına konuşan Oğuzhan Demirhan, bisiklet kültürünün şehirde yaygınlaşmasının önemine değindi. Etkinliğe katkılarından dolayı BATBİT’e Yaşam Hastanesi tarafından plaket takdim edildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 02OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 03EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 04İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 05İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 06NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 07FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 08TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 09UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 10Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
- 11NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
- 12AK Parti Batman Kadın Kolları’ndan 25 Kasım Mesajı
- 13 “TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK ŞART”
- 14ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI
- 15BESOB Başkanı Kaplan’dan Vergi Dairesi Müdürü'ne ziyaret




Henüz Yorum yok