BATMAN'A 240 DÖNÜMLÜK MEZARLIK
240 Dönüm üzerine büyükşehir mezarlığı
Tilmerç mahallesinde gerçekleştirilen mahalle buluşmasında konuşan Batman Valisi Ekrem Canalp, 1,5 ay içerisinde 240 dönüm arazi üzerinde ‘Büyükşehir Mezarlığı’ kuracaklarını duyurdu.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ mottosuyla başlattığı mahalle buluşmalarının 15’incisi Tilmerç mahallesinde gerçekleşti. Mahalle Buluşmasına Vali Canalp’in yanı sıra belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, kamu kurum müdürleri, Tilmerç Mahallesi sakinleri ve Mahalle Muhtarı Ekrem Beydüz hazır bulundu. Batman Belediyesi tarafından Tilmerç mahallesinde yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili slayt eşliğinde bilgi verildi.

“BÜYÜKŞEHİR MEZARLIĞI YAPIYORUZ”
Altyapı, üstyapı, kültür ve sanat, park, sağlık, güvenlik, eğitim, ulaşım, sosyal yardım konularının ele alındığı buluşma programında konuşan Vali Canalp, yaklaşık 1 veya 1,5 ay sonra Batman Büyükşehir Mezarlığının faaliyete geçirileceğini söyledi. Vali Canalp: “Batman’a bir kent mezarlığı kazandıracağız. Bu mezarlık Büyükşehir Mezarlığı olacak. Bu projeyi inşallah 1 veya 1,5 ay içerisinde başlatacağız. Devasa büyüklükte, 240 dönüm arazi üzerinde yapmayı planladığımız Büyükşehir Mezarlığı, on yıllar boyunca, sürekli mezarlık ihtiyacını karşılayacak. İçerisinde; taziye evi, gasilhane, mescit, otoparkın yanı sıra aklınıza gelebilecek bütün mezarlık hizmetlerinin topluca yapılabileceği yerler olacak” dedi.
KALDIRIM ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLECEK
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Tilmerç Mahallesi dahil olmak üzere Batman kent genelinde kapsamlı bir kaldırım ve yama çalışması gerçekleştirileceğini ifade ederek, önemli görülen noktalara öncelik verileceğini, 2024 yılı içerisinde de kent genelinde ciddi manada bir kaldırım çalışması gerçekleştireceğini kaydetti.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAYMAKAM BÖYÜK, 9 KÖYDE TALEPLERİ DİNLEDİ
- 02ANNE VE BEBEK SAĞLIĞINA EVDE TAKİP
- 03GERSAN ELEKTRİK ABD PAZARINDA!
- 04BEŞEVLER VE HUZUR MAHALLELERİNDE PARKE YAMA ÇALIŞMASI
- 05FERDİ KURT’UN EKİBİNE AHMET AŞSIZ KATILDI
- 06VALİ CANALP’TEN KAYMAKAM ARSLANŞAHİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 07BATMAN'IN LEZZET HİKAYESİ YAZILACAK
- 08VALİ CANALP “AİLEYİ VE TOPLUMU MERKEZE ALAN BİR SİSTEM KURDUK”
- 0919 MAYIS HAVUZU YİNE EN TEMİZ HAVUZ OLDU
- 10BATMAN’IN SICAĞINA RENKLİ DOKUNUŞ
- 11Venezuelalı forvet Cordova, Batman Petrolspor’da
- 12UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
- 13600 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 14TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
- 15MHP’DEN BAKAN MEMİŞOĞLU'NA BATMAN'IN SAĞLIK RAPORU




Henüz Yorum yok