Eş Başkanlardan 19 Mayıs mesajı
Eş Başkanlardan 19 Mayıs mesajı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz; 19 Mayıs’ın din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapılmaksızın tüm halkın yekvücut olduğu bir gün olduğunu belirtti.
Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz yayınladıkları mesajda; “Bu yıl 100’üncü yılını kutlayacağımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gençliğe adanmış, din, dil, ırk, mezhep ayarımı yapılmaksızın tüm halkın yekvücut olduğu bir gündür. Gençliğin içinde bulunduğu sorunların en kısa sürede aşılması temel dileğimizdir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize huzurlu ve güzel yarınlar bırakmak temel görevimizdir.
‘TÜM HALKIN YEKVÜCUT OLDUĞU BİR GÜN’
Herkesin bu bilinçle gençlerimize yardımcı olması gerekir. Bu anlamlı gün vesilesiyle gençlerin sorunlarının değerlendirildiği ve beklentilerinin alındığı çalışmaların yapılması gerektiğini hatırlatıyoruz. Gençlerin sorunlarını doğru temelde çözemeyen toplumların tehlikelerle karşı karşıya kalması kaçınılmazdır. Bu nedenle bütün kurum ve kuruluşlarımızla bu konuya duyarlılık gösterilmesi gerekmektedir. Aydınlık bir geleceğin gençlik olmadan yaratılamayacağı bilinciyle tüm gençlerimizin bayramını kutlar mutlu bir gelecek dileriz” dediler.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU
- 02BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI
- 03Batman’da Trafik Kontrol Merkezi Kuruldu
- 04EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 05BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 06HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR
- 07“SU KRİZİ KAPIDA, ACİL ÖNLEM ŞART”
- 08“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 09BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 10BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 11BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 12BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 13CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 1418 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 15“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”




Henüz Yorum yok