GÜNEYKENT SAKİNLERİNİ DİNLEDİ
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, ilimizde mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini yerinde dinlemek amacıyla ‘Yerinden İletişim, Yerinden Çözüm’ mottosuyla düzenlenen mahalle buluşmaları kapsamında Güneykent Mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya geldi.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Mahalle buluşması programı öncesi mahallede, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hizmet veren Aşevi ile Aile Destek Merkezi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve yetkililerden yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı.
MUHTARLIK EVİ ZİYARET EDİLDİ
Daha Sonra mahalle Muhtarlık Evini ziyaret eden Vali Canalp, Güneykent Mahalle Muhtarı Salih Cihan ile bir araya geldi. Muhtar Cihan ile bir süre sohbet eden Vali Canalp, kendisinden mahallenin sorunlarını dinledi.
ASM’DE İNCELEMELERDE BULUNDU
Ziyaretlerine mahallede hizmet veren Aile Sağlığı Merkezi’yle devam eden Vali Canalp, sağlık personelinden yürütülen sağlık hizmetlerine ilişkin bilgi aldı.
Daha sonra mahalle esnafını ziyaret eden Vali Canalp, esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek, kendilerine hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. Kahvede oyun oynayan gençlere bir süre eşlik eden Vali Canalp, gençlerin oyun heyecanına ortak oldu.
Mahalledeki incelemelerinde ardından Vali Canalp, Güneykent Mahallesi taziyeevinde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Konuşmanın ardından Kozluk Kaymakamı/Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, mahallede yürütülen kamu hizmetleri ve Batman belediyesinin yürütmüş olduğu çalışmalara ilişkin bir sunum yaptı. Akabinde Vali Canalp; mahalle muhtarının ve mahalle sakinlerinin; okul, yol, kaldırım, parke, imar, aydınlatma, doğalgaz ve ibadethane gibi taleplerini dinledi.
Güneykent Mahallesi Taziyeevinde gerçekleşen programa; Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, Vali Yardımcısı/Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, Kozluk Kaymakamı/Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, Beşiri Kaymakamı/Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Yılmaz, Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cafer Öz, Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan ve kurum müdürleri ile mahalle sakinleri katıldı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU : "BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ"
- 02KUTEVİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
- 03GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR
- 04RP'DEN ŞEHİR PLANLAMASINDA KAMU YARARI UYARISI
- 05SAADET PARTİSİ'NDEN HAYAT PAHALILIĞI TEPKİSİ
- 06ÇALIŞMALAR EŞ ZAMANLI DEVAM EDİYOR
- 07EMİNE CEYLAN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 08BATMAN VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
- 09KAYMAKAMDAN MORAL ZİYARETİ
- 10SALDİRİYA İLİŞKİN RESMİ AÇIKLAMA
- 11MEZARLIKTA KANLI PUSU 3 ÖLÜ
- 12BATMAN, GPS SİSTEMİYLE İLAÇLANIYOR
- 13BEŞİRİ'DE 100 DÖMÜMLÜK ANIZ YANGINI
- 14ODUNCU’DAN TOPLUMSAL BARIŞ ÇAĞRISI
- 15FİLENİN SULTANLARI'NA TEBRİK MESAJI




Henüz Yorum yok