
YEŞİL SOL PARTİ'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ
Yeşil Sol Partili adaylardan gövde gösterisi
Yeşil Sol Parti Batman Milletvekili Adayları, partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Partililer oluşturdukları uzun araç konvoyuyla şehir turu attı. Milletvekili adayları meclise 5 milletvekili gönderme vurgusu yaptı.
Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi'nin (Yeşil Sol Parti) 14 Mayıs seçimlerindeki milletvekili adaylarını Ankara’da tanıtmasının ardından adaylar seçime girecekleri kentlere geçti. Yeşil Sol Parti’nin iddialı olduğu illerden Batman'a gelen adaylar kalabalık bir kitle tarafından karşılandı.Yeşil Sol Parti Batman milletvekili adayları Keskin Bayındır, Zeynep Oduncu, Mehmet Rüştü Tiryaki, Nurten Ertuğrul ve Ekrem Bayram için kitlesel karşılama etkinliği düzenledi. Bismil Yolu üzerinde araç konvoyuyla karşılanan vekil adayları, kentin ana caddelerinde halkı selamladı. Milletvekili Adayları, daha sonra Atatürk Parkı yanında bulunan seçim bürosu önene geçerek partililere seslendi.
“BATMAN’DA ZAFER KAZANACAĞIZ”
Yeşil Sol Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Keskin Bayındır, “Biz mücadelemizle baskı ve şiddeti kırdık. 14 Mayıs müjde günü olacak, özgürlük ve zafer günü olacak. Umudumuz Batman’da büyük bir başarı sağlayacağız ve bunu herkes görecek. Batman’da 5-0‘lık bir başarıyla zafer kazanacağız. Onları tabela partisi yapıp göndereceğiz. Yeşil Sol Partisi olarak elde edeceğimiz başarı Batman halkının başarısı olacak, partimizin başarısı olacak, bizim başarımız olacak. Partinizi kapatacağız diyorlardı; onları alternatifsiz bırakacağız diyorlardı.
.jpg)
Bugün Batman’da 3 tane partimiz var. Kayyumlar da çantalarını hazırlasın, onları da göndereceğiz. Önümüzde bir ay var, bir ayda ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşacak zamanımız var. Dolayısıyla en büyük sorumluluk Batmanlı gençlerin üzerine düşüyor, annelere, kadınlara, yaşlılara düşüyor. Bu bir aylık süre içerisinde çok çalışıp çabalayacağız” diye konuştu.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “KAOS VE RANT ANLAYIŞINA PRİM YOK”
- 02GÜÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 03Belediye, park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor
- 04Afrodit İç Giyim’de Okul Hareketliliği Başladı
- 05UYUŞTURUCU SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
- 06BAT-RAY TANITILDI
- 07ARAÇ DEVRİLDİ: 2 YARALI
- 08BATMAN VAKFI KURULUŞ ÇALIŞMALARINI HIZLA SÜRDÜRÜYOR
- 09HÜDA PAR Heyeti Kürdistan Bölgesinde temaslarda bulundu
- 10TAŞ “BU SEKTÖRDE YILDIZLAR KAZANIYOR, EMEKÇİLER SÜRÜNÜYOR”
- 11BELEDİYEDEN TEKSTİL ATIKLARINA YÖNELİK DENETİM
- 12Doğru teşhis Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde konuldu
- 13BATMAN’DA TÜTÜNLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
- 14HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
- 15HEDEF 3’TE 3!
Henüz Yorum yok